Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Megtalálod az elbújt fiút a képen?

Mindannyian szeretjük megmérettetni magunkat a különböző intelligencia vagy megfigyelőképességet mérő tesztek által, hiszen ez egy jó módja a lazulásnak és a relaxációnak.

Lehet, hogy furcsán hangzik, hogy adott esetben koncentrálva relaxálunk, de ez a fajta lazítás az egyik legjobb módja a stresszoldásnak és a versenyszellem ébren tartásának.

A keresztrejtvénytől a sudokuig, bármelyik szórakoztató lehet, hiszen mindenik megtornáztatja az elménket. Ez különösen hasznos az idősebb korosztály számára, hiszen nagyon fontos, hogy ebben a korban is szellemileg frissek maradjunk, és naponta „megtornáztassuk” agyunk neuronjait.

Az itt bemutatott teszt nagy népszerűségnek örvend, és van, akinek akár 10 perc is szükséges, hogy megtalálja a lányok között elrejtőzött fiút.

Tehát nézzük meg figyelmesen az alábbi képet és a lehető legrövidebb időn belül, jelöljük meg azt a sort, ahol elrejtőzött a fiú.

Sikerült megtalálni? Ha igen, gratulálunk, ha nem akkor eláruljuk, hogy a kép bal sarkában található a „kakukktojás”!


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!