Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Olyan nincs, hogy az Ikeában egyetlen egy dologért megy be az ember, azt megvásárolja, és aztán nyomás haza. Az Ikea olyan mintha családi kirándulásra mennél egy virágos rétre, finom szendviccsel és limonádéval: megnyugtató, kellemes és mindig valami újat kínál.

20

Az 1943-ban Ingvar Kamprad által alapított Ikea álma: szebb hétköznapokat teremteni az emberek többsége számára.

A nagymúltú IKEA Csoport áruházai évente 655 millió látogatót fogadnak, és nemrég egy újdonsággal, papírbolttal rukkoltak elő. Itt megtalálható az összes papírnemű, minden, ami szem-szájnak ingere. És, hogy valaki nehogy túlságosan elkényelmesedjen, fantáziánkat megmozgató ezerféle papírkellék található, amiből nyugodtan kedvünkre alkothatunk.

A százötven féle terméket három csoportba sorolják: írószerek, dekorációk és ajándék-csomagolási kellékek. A vásárlók füzetek, albumok, színes csomagolópapírok, ajándéktasakok, szalagok, matricák, egyéb dekor-kiegészítők, fotóalbumok és jegyzettömbök széles kínálatából válogathatnak. A kínálatot élénk színek, vidám minták és egyszerűségükben nagyszerűen egyedi motívumok jellemzik. Újdonságként említhető az is, hogy vásárolhatunk svéd partikellékeket, így akár buliba vagyunk hivatalosak, akár mi szervezünk összejövetelt, a jelenlevőket egyedi hangulatú esttel lephetjük meg.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!