KezdőlapHobbyEgy dobermann örökbe fogadott egy árva kiscicát, sajátjaként neveli kölykeivel együtt

Egy dobermann örökbe fogadott egy árva kiscicát, sajátjaként neveli kölykeivel együtt

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Brittany Callan egy farmon él New York államban, imádja az állatokat, és dobermannokat tenyészt. Ruby 8 hetes kora óta van vele, és már az első perctől bebizonyosodott, hogy együttérző, szerető kutyusról van szó.

„Ruby kisállatokkal nőtt fel, megtanult kedvesnek és barátságosnak lenni velük. Rendkívül együttérző kutya.” – mesélte Brittany, aki épp a nagynénjének segített kitakarítani a csatornát, amikor nyávogást hallott a garázs mögül.

Egy mindössze néhány napos, elhagyatott cicára bukkant – egyértelműnek tűnt, hogy magára hagyták, mert a köldökzsinór egy része még mindig ott lógott rajta. Brittany és unokatestvére, Nicole Gibbs, vártak még egy darabig a környéken, hátha visszajön a kicsi anyja, de amikor egyértelművé vált, hogy ez nem fog megtörténni, hazavitték a kiscicát, aki Nicole elhunyt édesapjának kedvenc dala után a Ramblin’ Rose nevet kapta.

A kiscicának sürgősen tejre volt szüksége, és szerencsére Ruby éppen egy héttel korábban adott életet nyolc kölyöknek, ezért Brittany úgy gondolta, mindenképpen megér egy próbát, hogy bemutassa Ramblin’ Rose-t Rubynak.

Ruby azonnal elfogadta a kiscicát, és saját kölykeivel együtt őt is szoptatni kezdte. Gondoskodása pedig még nem merült ki ennyiben. Amióta „örökbe fogadta”, Ruby kifejezetten figyel a cica igényeire. A kölykei például néha túlságosan durvák vele, és Ruby ilyenkor elviszi a kismacskát az alomtól, és vele együtt leheveredik a kanapéra.

Annak ellenére, hogy különbözik a személyiségük, a kölykök is családtagként kezelik Ramblin’ Rose-t. Esténként mind a 10 állat összebújva alszik.

Amint a kölykök 10 hetesek lesznek, Brittany új otthonokat talál nekik. Ramblin’ Rose viszont továbbra is a közelben marad, és még biztosan sokáig része lesz Ruby és gazdája életének. Amint elég nagy lesz, Nicole magához veszi a kiscicát, de mivel nagyon közel él unokatestvéréhez, Brittany és Ruby gyakran meglátogathatják.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet