KezdőlapHobbyEgy egyszerű pszichológiai teszt, amely felfedi a személyiséged!

Egy egyszerű pszichológiai teszt, amely felfedi a személyiséged!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Nézd meg az alábbi képet, hallgass a megérzésedre, és válassz ki első ránézésre egy zoknit. Ezután olvasd el, hogy választásod mit árul el a személyiségedről!

Lehet, hogy olyan tulajdonságaidra is fény derül, amikről eddig nem tudtál semmit. Izgalmas kis teszt, érdemes megcsinálni!

Na, melyik a kedvenc zoknid?

Ha az 1-est választottad: játékos személyiség vagy, tele energiával, humoros, barátságos, nagyon sok barátod van. Mindig nyíltan felvállalod az érzéseid, önmagad adod minden helyzetben.

Ha a 2-est választottad: azt jelenti, hogy optimista, vidám, szerencsés személyig vagy. Általában a dolgok pozitív oldalát látod, hálás tudsz lenni az apróságokért is.

Ha a 3-ast választottad: nagyon merész vagy, soha nem félsz az újdonságoktól, mindig benne vagy minden kalandban. Általában te vagy a kezdeményező, tele vagy új ötletekkel, tervekkel.

Ha a 4-est választottad: nagyon megbízható személy vagy, bármilyen élethelyzetben gyorsan alkalmazkodsz. Segítőkész vagy, a barátaid tudják, hogy mindig számíthatnak rád.

Ha az 5-ös zoknit választottad: bátor vagy, eredeti és nagyon figyelmes. Könnyen el tudsz veszni a részletekben, de pozitív értelemben: nagyon odafigyelsz önmagadra és a szeretteidre is.

Ha a 6-ost választottad: nagyon kiszámítható, komoly és konzervatív személy vagy. Barátaid imádnak, hiszen tudják, hogy nem csak egy kellemes társaság vagy, hanem számíthatnak rád baj esetén is.

Ha a 7-est választottad: egy igazi társasági személy vagy, mindig pezseg körülötted az élet, könnyen beilleszkedsz bármilyen társaságba, és nagyon jól együttműködsz bárkivel.

Ha a 8-ast választottad: önelégült, intelligens, szerető ember vagy, sokan tekintenek rád példaképként.

Ha a 9-est választottad: tele vagy életenergiával, nyitott, kommunikatív személyiség vagy. Általában te állsz a társaság középpontjában, imádod az életet.

Ha a 10-est választottad: egy igen kirívó személyiség vagy, szereted a extrém ruhákat, a monoton élettől könnyen kiborulsz, nem tudod elviselni, ha bárki korlátokat állít fel neked.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet