Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Az a kapcsolat, ami jó eséllyel komolyra fordul, nem kell, hogy bonyolult legyen.

A kapcsolatoknak egyszerűeknek kéne lenniük, mint a karikacsapás. Nem az számít, mekkora zseni az illető, hány nyelven beszél, mi a végzettsége, vagy, hogy jó verseket ír-e, csak az számít, mennyire érzed magad kényelmesen, ha együtt vagytok.

A „bonyolult” kapcsolatoktól nem várhatsz semmit, csak egy kiadós fejfájást. Ha pedig úgy érzed, szükséged van erre a fejfájásra, nem tudsz nélküle élni, akkor vedd a bátorságot, hogy beismerd, valójában nem is erre a férfire van szükséged, hanem arra a fájdalomra, amit ő okoz.

Ne feledd: a kapcsolatnak egyszerűnek kellene lennie. Ezzel az emberrel vállalsz majd gyerekeket, vele építesz közös otthont, együtt tervezitek meg a jövőt, együtt jártok majd társaságba, kapcsolatot kell tartanod a családjával, és általában véve rutinszerű életmódot kell majd folytatnotok együtt. Ha úgy gondolod, hogy mindettől megszabadulhatsz – nagyon tévedsz.

Ez az élet!

Eleinte úgy gondoljuk, hogy gazdag, jóképű, intelligens, romantikus férfira van szükségünk, és csak később értjük meg, hogy valójában olyan emberre van szükségünk, akiben megbízhatunk, és aki mindig mellettünk lesz. Éppen ezért a hűség a legfontosabb tulajdonság.

Ő segít majd az élet legnehezebb időszakaiban, ezért a felelősségvállalás is rendkívül fontos tulajdonság.

Meg akarod osztani vele az örömöt és a bánatot, a győzelmeket és vereségeket, az álmokat és a félelmeket, tehát az empátia is fontos.

Fontos döntéseket hoztok majd meg együtt, és külön-külön is, olyan döntéseket, amelyek megváltoztathatják az életeteket, és ez bizalom nélkül nem megy.

Húsz éves korodban még nem gondoltál minderre, igaz? Akkor arra vágytál, hogy álmaid lovagjának jó autója legyen, virágot vegyen neked, és jól csókoljon. De ez mind szükségtelen az együtt leélt teljes élethez. Az egyetlen dolog, amire valóban szükség van, az, hogy tudd, ez az ember bármikor tűzbe menne érted, és mindig ott lesz melletted.

Mondj le a „bonyolult” kapcsolatokról – helyettük járj inkább valamilyen önképző körre. Vagy segíts árva gyerekeken. Ne terheld az agyadat ilyen kapcsolatokkal, van elég gondod nélkülük is.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!