KezdőlapHobby"Elcsodálkoznak az emberek az utcán, amikor meglátják a szokatlan kinézetű kutyámat"

“Elcsodálkoznak az emberek az utcán, amikor meglátják a szokatlan kinézetű kutyámat”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Él egy kutya a világon, akiből igazi attrakció lett úgy a való életben, mint a világhálón! Mohu egy fenomén – az idegenek megállítják őt az utcán, akár egy celebet, és folyton arról kérdezik a gazdiját, milyen fajta.

Teljesen gömbölyű, bolyhos, puha bundájával azonnal magára hívja a figyelmet, első pillantásra pedig olyan, akár egy szőrpamacs, melyet az ember legszívesebben megcirógatna.

Bár gyakran tévesztik őt össze a máltai kutyával, a hatéves kutyus fajtáját tekintve játék uszkár. Közel százezer követőt számlál a közösségi médiában, és a tökéletes gömbre nyírt szőrzetéért valósággal megőrülnek a kutyabarátok.

Gazdija, a a japán Oszakából származó Nanae különös figyelmet szentel Mohu világosbarna bundájának, és büszkén mutogatja őt az Instagramon.

Az ünnepi jelmezekben készült pillanatoktól kezdve a ház körül futkározó és játszó kedves klipekig Mohu rajongói imádják nézni, hogy a kis házi kedvenc mi mindenre képes.

„Ez a kutya annyi örömet okoz nekem” – kommentálta az egyik követője a legutóbbi bejegyzést, míg egy másik azt írta: „abszolút bolyhos tökéletesség”.

A szokatlan külsejű Mohut a rajongói sok mindennek becézgetik, így akadt, aki plüssmackóhoz, sőt, még „takarítóporszívóhoz” is hasonlította már őt.

Nanae szerint, bár Mohu külseje játékosságra és csibészségre vall, a kutyus személyisége valójában ezzel teljesen ellentétes: „érett és megfontolt”, nyugalomban élvezi az életet. Teljesen mindegy, hogy épp a babzsákjában sziesztázik, vagy a kötelező ápolási rituáléja zajlik, Mohu egy rendkívül nyugodt kutya, akit nem lehet kihozni a béketűréséből.

Valahányszor kimegy az utcára sétálni, az emberek valósággal lerohamozzák, beszélnek hozzá és simogatják.

„Nem tudom, miért olyan népszerű, mindig megnézik az utcán, és folyton megkérdezik tőlem, milyen fajtájú” – magyarázta Nanae. De biztosak vagyunk benne, hogy a lelke mélyén pontosan tudja a választ, miért olyan különleges a kutyája.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet