Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!

Szinte nincs is olyan ember már, akinek ne lenne egy idő után elege a hírek olvasásából, hiszen mindegy, hogy hol tesszük ezt meg, az egyik erre ferdíti a valóságot, a másik meg arra. Aztán mindenki döntse el magának, hogy mit olvasott.

A mostani világhelyzetben viszont muszáj, hogy lazuljunk is egy kicsit, hiszen az emberek többsége az elmúlt évben sokkal több időt töltött aggódással, mint egyébként. A Kutyulva.hu igyekszik jó kedvre deríteni a látogatóit, hiszen számos szívet melengető tartalommal rukkol elő minden nap, hogy a felhasználóknak rengeteg pozitív élményben legyen részük.

Kutyulva.hu – a szórakoztató portál

Ezen a weboldalon nem azzal kezdődnek a hírek, hogy “megölték, felrobbant, elrabolták, lelőtték, ámokfutásba kezdett”, hanem bájos házikedvencekről készített vidám videókkal, illetve számos érdekességet tartogató, kifejezetten szórakoztató cikkekkel várják az érdeklődőket.

A kutyulva.hu mosolyt csal a Te arcodra is

A házi kedvencek mindig csinálnak valami olyat, amelytől akár napokig is tudunk nevetni. A Kutyulva.hu csapata igyekszik a legvidámabb kutyás, macskás és egyéb kisebb-nagyobb házikedvencről készített videókat összegyűjteni egy helyre, hogy a látogatóknak ne kelljen órákon át keresgélni őket a neten.

Hódítanak a YouTuber macskák videói az interneten

Szinte mindenki emlékszik azokra a régi macskás videókra, amelyeken egy generáció nőtt fel. Napjainkban is számos olyan csatorna van ezen a videómegosztó portálon, ahol a cicák kapják a főszerepet.

Mindegy, hogy kismacskákról, óriási kandúrokról, vagy épp vadmacskákról akarunk nézni vicces videókat, vagy az érdekes világ csodáit, a Kutyulva.hu szerkesztői biztos, hogy a legjobbakat választják ki nekünk.

Táncoló kutyusokkal a bezártság és unalom ellen

Most, hogy alig lehet eljárkálni közösségekbe, bizony jó érzés megnézni néhány táncoló, ugrabugráló kutyust, ahogy okosan követik a gazdijuk utasításait.

Látogass el néha Te is ide, s oldódj fel egy kicsit a bájos háziállatokról készített cikkek és videók között!