Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Egy kanadai cég által feltalált kavicskák sötétedés után csodaszép látványt nyújtanak, mintha tündérországba csöppentünk volna, vagy rengeteg szentjánosbogár költözött volna hozzánk.

Fotó: coregravel.ca
Fotó: coregravel.ca

Nemcsak gyönyörűek, megnyugtatóak, de használatukkal a villanyszámlán is spórolhatunk. Beszórhatjuk velük a kerti ösvényt, tehetjük virágágyásba, vagy csak a kertben található pad, vagy asztalka elé helyezzünk párat. A világító kavicsok akár betonba is keverhetőek, így a könnyebb éjszakai tájékozódás érdekében, kirakhatjuk velük a garázsfeljárót vagy a bejárati ajtó előtti lépcsőfokot.

Fotó: coregravel.ca
Fotó: coregravel.ca

A jó hír az, hogy kevésbé napsütötte vidékeken is működik a dolog: napi 10-20 perc is elégséges ahhoz, hogy utána akár 12 órán keresztül biztosítsa a fényt életünkben. A fluoreszkáló környezetbarát kavicsok újrahasznosított műanyagokból készülnek, és hosszas használat után sem kopik le a festék róluk, ezért nem kell féljünk, hogy egyszercsak kerti világítás nélkül maradunk.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!