Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A legtöbb ember emeletes házra vágyik, sok terasszal és szobával, két fürdővel, és még sorolhatnánk a céltalan vágyakat. Legyen nagyobb, mint a szomszédé, és akkor elégedettek leszünk. Aztán leéljük az életünk a nyárikonyhában, hogy ne rongáljuk a nagy házat.

haz1

A boldogság nem attól függ, hogy mekkora házunk van, hiszen kis helyen, egyetlen szobában is lehetünk nagyon elégedettek az életünkkel. Az alábbi 33 négyzetméteres ház a bizonyíték arra, hogy egy ilyen kicsike helyen is ki lehet alakítani a tökéletes otthont.

A kis házikó kezdetben egy egyszerű nyaralónak épült, de láthatjuk, hogy az eredeti tervet kicsit kinőtte, és teljes összkomfort fogad, ha megnézzük belülről. Nagyon jól kihasználták az egész területet, minden négyzetcentiméter rendeltetésszerűen be van építve. Mégsem zsúfolt, sőt nagyon világos, és kellemes a belső tere.

A ház természetes otthonosságát még jobban fokozza, hogy a legtöbb dolog benne fából készült. Itt aztán megtalálható minden, ami egy kényelmes élethez szükséges. Nézd meg, milyen otthonos lett, szívesen elfogadnánk!

haz2

haz3

haz4

haz5

haz6

haz7

haz8

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!