Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Házigazdák leszünk és bármelyik pillanatban megérkezhetnek a meghívott vendégek? De tudjuk-e, mit kell tennünk, hogy remekül érezzék magukat? Íme néhány hasznos tipp, amely segítségünkre lehet e tekintetben!

Soha ne fogadjunk vendégeket rendetlenségben.

Az első dolog, amit meg kell tennünk a vendégek érkezése előtt, az az, hogy példaértékű takarítást végezzünk a házban, különösen a fürdőszobában és a konyhában.

Sőt, tegyük szabaddá a fogast is, hogy legyen hová letenniük a ruhájukat. A vendégeknek nem kell levenniük a cipőjüket, ezt ne feledjük el! Tehát ne adjunk nekik papucsot, amikor belépnek a házba.

Ha ebédre hívtuk a vendégeinket, akkor annak 12.00 és 14.00 óra között kell kezdődnie és két órán át kell tartania. A vacsora vendégek fogadása 20.00-kor kezdődik, és addig tarthat, ameddig jól érzik magukat. Ahhoz, hogy a felszolgált ételek frissek legyenek, ajánlott csak két-három órával az érkezésük előtt elkészíteni.

Ne szedjünk elsőnek, ha vendéglátók vagyunk, és ne kényszerítsük a vendégeket arra, hogy mindenből egyenek. Ne tartsunk házi kedvenceket az asztalnál, és ne nézzünk állandóan az óránkra, mert a vendégeink azt érezhetik, hogy alig várjuk a távozásukat.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!