KezdőlapHobbyEzeket a tárgyakat soha ne add ajándékba, mert szerencsétlenséget hozhatnak!

Ezeket a tárgyakat soha ne add ajándékba, mert szerencsétlenséget hozhatnak!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Szakértők szerint bizonyos tárgyak negatív energiával rendelkeznek, ezért jó, ha ezeket soha nem adjuk senkinek ajándékba. Ne akarjuk másoknak rosszat, inkább válasszunk valami kedvesebb, és pozitív kisugárzással rendelkező ajándékot.

A következő tárgyakat ajánlott elkerülni ajándékvásárláskor:

1. Kés

– a kések, ollók és különböző vágóeszközök negatív energiát hordoznak. Tilos ezeket ajándékba adni. Inkább vegye meg mindenki magának.

2. Óra

– ez a tárgy az idő múlását jelenti. Első ránézésre semmi különös nincsen benne, de sajnos az órák rendelkeznek azzal a tulajdonsággal is, hogy megállnak. Ha az idő megáll, akkor az mindannyian tudjuk, mit jelent. Ha valakitől órát kapunk ajándékba, semlegesíthetjük a negatív hatását, ha cserébe néhány pénzérmét adunk az illetőnek.

3. Pénztárca

– ha valakitől pénztárcát kapunk, azt jelenti, hogy pénzügyi veszteségek vannak a láthatáron. Az üres pénztárca nem jelent jót, mindenképp legalább egy kisebb pénzérme kell legyen benne.

4. Zsebkendő

– a hagyományos szokások szerint a temetésre érkezőknek zsebkendőt adnak ajándékba. Ez a sírás, és szomorúság jelképe. Ha már zsebkendőt akarunk ajándékozni, akkor inkább a papírzsebkendőt válasszuk.

5. Gyöngy

– ez az ajándék bajt, veszteséget, és betegséget jelez. A legtöbb országban a gyöngy az árvák és az özvegyek bánatkönnyeit jelképezi.

6. Tükör

– a tükör számos misztikus tulajdonsággal rendelkezik, túl kockázatos lenne, ha valakit ezzel ajándékoznánk meg. Ha mindenképp tükröt akarunk ajándékozni, akkor inkább antikváriumból vásároljuk.

7. Kesztyű

– a kesztyű a befolyásolhatóságot jelképezi. Inkább válasszunk helyette egy megfelelőbb ajándékot.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet