Valahányszor fakanalat ragadsz, biztosan nálad is fontos szempont, hogy egészségeset tégy a tányérra. De talán még ennél is fontosabb, hogy miként tálalod. Mi például úgy vagyunk vele, hogy ami nem nyer meg első látásra, ahhoz hozzá sem szagolunk. Egyetértesz? Akkor különösen díjazni fogod az alábbi videó tartalmát, amelyet ha kipróbálsz, biztosan sikert aratsz!
Általában a gyerekek a legjobb kritikusok, ami az ételeket illeti. Őket ugyanis a legnehezebb jóllakatni, főként ha zöldség vagy gyümölcs kerül az asztalra. Márpedig ebből kötelező naponta fogyasztani, akár tetszik, akár nem. A kiskópék azonban iszonyodnak mindentől, ami zöld és ami sárgarépa, nem beszélve az unalmas almáról, amiben semmi jó nincs – mostanig.
Fordítsd előnyödre a színeket, és alkoss tarka mozaikot, aminek egyetlen szempár sem tud ellenállni. Szúrj nyársra egy-két epret pár szem szőlővel megbolondítva. És ki hitte volna, hogy néhány szelet uborkából, répából és egy szem szőlőből ily gyönyörű virágot készíthetünk? Ugyanezt a virágot kifaraghatjuk egy főtt tojásból, aminek a szárát és a leveleit kechuppal rajzolhatjuk meg. Aztán, egy megfelelő vágóeszköz segítségével az almából is rózsát varázsolhatunk.
És még az ananász sem tud ellenállni a dinnyének, ha ily formában társítjuk őket! Ugye, milyen étvágygerjesztőek?