Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A férfiak igenis szeretik a teltebb idomú nőket, és ennek okait meg is osztották a közösségi oldalakon. Úgy tűnik, a teltkarcsú nők nem pusztán az alakjuk miatt hódíthatnak, a férfiak több különböző okot is megjelöltek.

1. Egy teltkarcsú lánnyal az étkezés valóban élvezetes lehet

Egy férfi ezt írta: „Az étkezés az élet egyik legnagyobb öröme. Ez az egyik legjobb dolog egy randin, és a házasságkötés után is az egyik legjobb közös tevékenységek egyike marad.” Elismeri ugyan, hogy a diéták és fogyókúrák időnként fontosak lehetnek, ha figyelni akarunk az egészségünkre, de nem ennek kell lennie az életcélunknak.

2. Fantasztikusan ölelnek

Az ölelkezés fontos tényező. Sok férfi imádja megölelni a barátnőjét, és a teltkarcsú lányok itt előnyös helyzetben vannak. Az egyik férfi azt írta: „Ugyanazért szeretem a nagyobb nőket, amiért a testpárnámat is jobban szeretem a szokványos párnánál.”

3. Természetüknél fogva pozitívak

Vidám, kedves és összetett személyiségüknek köszönhetően a férfiak soha nem unatkoznak egy teltkarcsú nő mellett. Beszédes természetük segít abban, hogy a kapcsolatban soha ne legyenek unalmas pillanatok. Úgy tűnik, ez teszi őket igazán különlegessé.

4. A férfiak imádják az alakjukat

A férfiak fizikailag vonzódnak a teltebb nőkhöz. Egy ilyen nő teste ugyanis minden álmukat kielégíti: combok, csípő, minden, ami csak kell! A férfiak számára mindez vonzó és érdekes.

5. Magabiztosabbak és jobban megbirkóznak a nehézségekkel

A férfiak két fontos tulajdonságot neveztek meg a teltebb nőkben, amit imádnak. Az első az, ahogyan megbirkóznak a nehéz helyzetekkel, hiszen megtanulták, hogyan kell kezelni a kényelmetlen szituációkat. Ezek a helyzetek segítettek abban, hogy önbizalomra tegyenek szert, és szeressék önmagukat úgy, ahogy vannak.

6. Gondoskodók

A teltebb nők általában nagyszerűen gondoskodnak másokról. A férfiak gondoskodóbbnak és szeretetteljesebbnek tartják őket másokkal szemben, mert mindig másokat helyeznek önmaguk elé. Ezenkívül az is kiderült, hogy a teltebb nők szeretnek több időt tölteni a partnerükkel. Ez azt jelenti, hogy jól érzik magukat még a legkisebb, közös tevékenységek közben is, beleértve a főzést, a játékot, vagy a hosszú és tartalmas beszélgetéseket.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!