Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Előfordult már olyan sokunkkal, hogy viszketett egyik vagy másik tenyerünk, és azon tűnődtünk, vajon ez nem azt jelenti-e, hogy fokozottabban kell vigyáznunk minden lépésünkre?

Nos, nem kell megijedni, hanem éppen ellenkezőleg, jó híreket kaphatunk, de csak akkor, ha a jobb tenyerünk viszket. Ha sikerült kíváncsivá tennünk, nézzük, mit is jelent ez a jel!

A tenyérjóslás szerint, a tenyerünk viszketése azt jelzi, hogy új energiák futnak át a kezeinken. A bal kéz passzív, a jobb kéz aktív. A népi hiedelem szerint, ha a jobb tenyerünk viszket, akkor hamarosan váratlan nyereség ér bennünket. Hogy a szerencsénket el ne riasszuk, ne próbáljuk meg enyhíteni semmilyen módon a viszketést. Másrészről, az írek, akiket nagyon babonásaknak tartanak, úgy vélik, hogy ha a jobb tenyerünk viszket, akkor hamarosan találkozni fogunk egy olyan személlyel, aki kellemes hatással lesz ránk.

Ami a bal tenyér viszketését illeti, a közvélemény szerint azt a veszélyt jelentheti, hogy komoly összeget veszíthetünk a jövőben. Tehát vigyázzunk azokra a vállalkozásokra, amelyekben a közeljövőben részt veszünk, és mérlegeljük folyamatosan a döntéseinket.

A bal tenyér viszketésének enyhítésére a hiedelem, a fa tárgyak érintését tartja hatásosnak, mely megszabadíthat a negatív energiáktól – ebből következően adódik az a szokás, hogy fára kopogtatjuk le, ha valami kellemetlenről beszélünk. Ha tehát babonásak vagyunk, akkor a viszketést, a tenyerünk asztal sarkához való súrolásával enyhíthetjük.

Ha mindkét tenyerünk viszket, ez azt jelenti, hogy a balszerencse kikerül bennünket azon a napon, és még az is lehetséges, hogy egy nagyobb pénzösszeg talál meg bennünket, amelyre nem számítottunk. Annak biztosítása érdekében, hogy ez valóban megtörténjen, tegyük a kezünket a zsebünkbe, így megszabadulunk a kellemetlen érzéstől, ha a tenyerünket a ruha anyagához simítjuk.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!