Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Szeretnéd bevonzani az életedbe a gazdagságot, az anyagi jólétet? Most megtudhatod, hogy mit Nem szabad tenned!

Ezt ne tedd, ha be akarod vonzani az életedbe a gazdagságot

Ki ne szeretne gazdagabb, békésebb életet élni? Nos, most elárulunk pár titkot, amellyel mindez megvalósítható. Ezt nem szabad tenned, ha nagyobb jólétbe szeretnél élni.

1. Ne hagyj az asztalon kenyeret

Ez nyilván azzal a tradícióval van összefüggésben, hogy nem szabad az ételt elpazarolni, hiszen egy falat kenyér akár az életet is jelentheti. A kenyérrel tisztelettel kell bánni. Az idősek még azon a véleményen vannak, hogy ha nem eszi meg valaki a kenyeret, adja inkább a rászorulóknak, ne dobja ki a kukába az eleséget.

Az is fontos, hogy felkelés után mindig a jobb lábaddal érintsd a padlót, mert így jobb lábbal fogod kezdeni a napot, ami pozitív energiát biztosít. Ez lehet badarságnak tűnhet, de ha a pszichológiai oldalát nézzük a dolgoknak, működik.

2. Nem szabad repedt tányérból enni

A magyarázat egyszerű: mert balszerencsét hoz, emellett ha azt szeretnéd, hogy szerencséd legyen, soha ne számold meg a perselyben összegyűlt pénzt, és a táskádat sem szabad letenned a földre.

Ha szeretnéd, hogy a pénz vonzódjon hozzád, tegyél a pénztárcádba egy mentalevelet, vagy egy kis fahéjrudat.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!