Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Amikor túl sok tennivalónk van, a ruhák kivasalása igazi kínszenvedésnek tűnhet. Bizonyára sokunk mással is el tudná tölteni azt az időt, azonban a vasalás is fontos szerepet tölt be. Mi lenne, ha a ruhák vasalását átalakíthatnánk egy sokkal gyorsabb és pihentető tevékenységgé?

Ezzel az új eszközzel a vasalás nem teher, hanem pihenés lesz!

Flippr egy, a „Sharkk Labs” által forgalmazott eszköz, mely forradalmasítja az 1892-ben, Sarah Bone által feltalált régi vasalódeszkát. 125 év alatt a vasalódeszka nem változott, így most olyan formában jelenik meg, amely lényegesen megkönnyíti a munkát.

A Flippr-t kifejezetten arra tervezték, hogy megkönnyítse és gyorsabbá tegye a vasalást. Egyediségének köszönhetően, az alaplapot 360 fokban is el lehet fordítani, így nem kell extra munkát végezni annak érdekében, hogy a ruhadarab minden oldalról ki legyen vasalva.

Az alkatrész segítségével, mely az alábbi videóban is látható, az ujjak vasalása is sokkal könnyebben megy végbe, illetve a 8 lépéses állítás segítségével mindenki a saját kényelméhez igazíthatja. Mivel egy életre tervezték, a Flippr nagyon stabil és ellenálló.

Figyelve a videót, minden előnyről tudomást szerezhetsz a készülékről.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!