Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Talán hallottál a fa-tesztről, és már rajzoltál is néhányat életed során. Ezúttal azonban nem lesz szükséged papírra és tollra, csak egy fát kell kiválasztanod, hogy képviseljen.

Fa-teszt: Válaszd ki azt a fát, amelyik tetszik és olvasd el mit árul el személyiségedről

Lentebb látni fogsz 6 fát. Anélkül, hogy sokat gondolkoznál, válassz ki egyet, amelyik a legjobban tetszik, amelyik képvisel, vagy amelyikről úgy érzed, hogy az a tiéd.

Utána olvasd el a leírást, és nézd meg mit mond rólad és a személyiségedről:

1. Nyitott vagy és karizmatikus, jó befolyással vagy a körülötted lévőkre, de sokszor megváltoztatod az életüket. Imádsz kommunikálni, mindig kimondod a nézőpontod, kreatív vagy. Egy nagy társasági személy vagy, és a népszerűség, valamint a társasági élet nagyon fontos neked. Javíthatatlanul vonz a művészet, és nagyon szereted a szépet.

2. Van egy idealista vonásod, gyakran gondolsz mély dolgokra, és szeretnéd boldoggá tenni a körülötted lévőket. Van egy belső hatalmad, még akkor is, ha mások körülötted úgy érzik, hogy gyengébb és érzelmesebb vagy. Öntudatos, és kíváncsi vagy, nagyon figyelsz a részletekre.

3. Fontosnak tartod, hogy másokon segíts, és nem haragszol, ha a sikereid nincsenek publikusan elismerve. Büszke vagy magadra, elégedett vagy a személyiségeddel, és soha nem fogadnád el könnyen a kompromisszumokat, csak azért hogy másoknak kedvezz. Vonz a dolgok megőrzése, megmentése és gondozása, amit bármilyen téren alkalmazhatsz.

4. Egy nagyon kritikus és szelektív személyiség vagy. Mindent alaposan megfigyelsz, értékeled a precízen és kitartóan kidolgozott dolgokat, és szereted kézben tartani az irányítást. Értékeled a hagyományt, az otthont és a rutinokat. Szeretsz olyan emberekkel dolgozni, akikre számíthatsz, és képes vagy erőfeszítést hozni bármilyen területen, amely egész életen át biztosítja a sikert.

5. Nagyon fontosak a másokkal való kapcsolataid, ám nem engedsz bárkit az életedbe. Szereted a jelentős kapcsolatokat, érzékeny vagy, és szokatlan érzéked van a megfigyelésre. A kíváncsiságod, amelyet be is bizonyítasz, vezet, hogy válaszokat találj vagy kutass, akár a saját személyedről van szó, akár máséról a világban.

6. Rugalmas vagy, spontán, úgy gondolod nincsenek határok, és nem engeded magad irányítani. Van egy erős intuíciód, egy olyan életképed, amely teljesen más, mint a többieké. Számodra a tudás hatalom, ezért szeretnél mindig többet tudni, és bölcsességeket megosztani másokkal.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!