KezdőlapHobbyFejős Éva mexikói kalandjai

Fejős Éva mexikói kalandjai

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Fejős Éva mexikói kalandjai

Megjelent Magyarország egyik legsikeresebb írónője, Fejős Éva legújabb regénye, A mexikói. A több mint százötvenezer példányszámban eladott könyvek (Bangkok, tranzit, Hotel Bali, Csajok, Eper Reggelire) után Éva megújult, és az eddigi regényeitől eltérő hangon szólal meg izgalmas kalandjában, amelyben ezúttal Mexikóba kalauzolja az olvasókat.

Szokatlan hangon szólal meg Fejős Éva legújabb, A mexikói című regényében, amelynek hősnője egy zárkózott latin-amerikai nő.

„A hősnőm teljesen más karakter, mint az eddigi szereplőim: egy bezárkózó, magányos hölgy, aki a regény során fokozatosan kinyílik, akár egy virág. Ahogy írtam a történetét, azt vettem észre, hogy szinte már-már ő írja a könyvet” – árulta el Éva legújabb regényéről.

A történet másik hősnője, Galántai Zsófi mindent megkapott az élettől, amire addig vágyott, nem lehetett oka panaszra. Ám egy éjszaka, egy férfi miatt eldobja magától a régi, megszokott, kényelmes életét és úgy dönt, elindul az álmai után.

Fejős Éva mexikói kalandjai

„A regény másik szereplőjének mindene megvan, ám egyik pillanatban ráeszmél: rutinból éli az életét. Egy mámoros éjszaka mindent felrúg, és elindul egy idegen országba megkeresni önmagát. Ahogyan elveszíti mindenét, fokozatosan közelebb kerül magához” – avatott be a részletekbe az írónő.

Fejős Éva regényeiben igyekszik olvasóit gyönyörű, egzotikus helyszínekre kalauzolni. Nincs ez másként A mexikói esetében sem.

„Egyszer átutazóban voltam egy apró, varázslatos mexikói halászfaluban, ahol hangulatos, kopott házak szegélyezték a fehér homokos azúrkék tengerpartot. Rögtön beleszerettem, és elhatároztam, hogy majd itt írom meg a legújabb könyvemet. Sajnos nem sikerült, így a helyszínt jelenítettem meg a könyvben” – mondta az írónő, aki ezúttal hangulatos és izgalmas mexikói tájakra, a mindig nyüzsgő Mexikóvárosba, és a csodaszép Yucatán-félszigetre röpíti el az olvasókat. Fejős Éva új regénye, A mexikói május 28-án jelenik meg.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet