Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A kis guruló deszkák, rollerek, vagy a pedál nélküli biciklik nagyon megkönnyítik a városi a közlekedést. Kezdetben csak jó mókának tűnhet, de, ha kipróbáljuk reggeli csúcsforgalomban, rájöhetünk munkába menni igenis élvezet.

halbike2

Külföldön egyáltalán nem ritka az öltönyös, és sportcipős hivatalnok, aki rollerre, vagy biciklire pattanva, mosolyogva halad az erre kialakított úton. Mennyivel boldogabb lehet az ember, ha nem idegeskedik a tömegközlekedés vagy a forgalmi dugók miatt, gyorsabban halad, és ráadásul a mozgástól az endorfin is elönti a szervezetét.

A Kolelinia cég alapítói Martin Angelov, és Michael Klenow a boldogabb és egészségesebb élet érdekében feltalálták a “Halfbike” nevű járgányt. Egyszerűbbé szerették volna tenni a közlekedést, ám így a parkolási esélyeket is megsokszorozták.

Kezdetben csak egy kis testmozgásra szerették volna rávenni az embereket, de végül közkedvelt közlekedési eszköz lett belőle. Rövid távon, városi használatra nagyon praktikus, és hasznos az új találmány. A Halfbike gyakorlatilag egy gördeszka, és egy ülés nélküli tricikli ötvözete,  hihetetlenül könnyű vele közlekedni.

Ha valaki ilyet szeretne, készüljön fel, nem egy olcsó mulatság, hiszen közel 600 dollárba kerül.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!