KezdőlapHobbyFogott egy kis borotvahabot és a blúzára kente. Az eredmény téged is...

Fogott egy kis borotvahabot és a blúzára kente. Az eredmény téged is érdekelni fog!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Vannak olyan foltok és pecsétek, melyeket nehéz eltávolítani. A végeredmény pedig sokszor sikertelen, így számos ruhadarabunk, abrosz vagy ágynemű végzi a szemétben. Pedig számos otthoni, praktikus megoldás létezik, csak meg kell ismerni és ki kell próbálni őket.

borotvahab

A bolti termékek az eredeti rendeltetésükön túl sok más célra is felhasználhatóak, az alábbi videó segítségével megismerhetjük például, hogy mire jó a rúzs a szájfestésen túl, és mire használhatjuk még a borotvahabot. Praktikus és hasznos tanácsok következnek.

1. Borotva – a kibolyhosodott törölközőket újjávarázsolhatjuk, ha „végigborotváljuk“, így eltávolíthatjuk a bolyhokat.

2. Körömlakk lemosó – ahol kisgyerek van, sokszor előfordul, hogy néha telerajzolnak mindent. A marker maradványokat a kéz- vagy arcbőrről könnyedén eltávolíthatjuk körömlakklemosó segítségével.

3. Hajvasaló – egyenessé varázsolhatjuk a hajunkat is, de könnyedén és gyorsan eltávolíthatjuk a ruhából a markacs gyűrődéseket.

4. Rúzs – a női ajak elengedhetetlen tartozéka, akkor is jól fog, ha egy kis arcpírt szeretnénk varázsolni. Gyors megoldás és mutatós.

Ezt már olvastad? Csupán 200 Ft, mégis csodákra képes az élesztő

5. Borotvahab – ha makacs foltot ejtettünk egy ruhadarabra vagy abroszra, lehet az sminkfolt is, fújjunk rá egy diónyi borotvahabot, majd dörzsöljük el, és mossuk le vízzel.

6. Kondicionáló szer – a szőrtelenítés sokkal hatásosabb lesz, ha haj kondicionálóval bekenjük a lábunk, és így alkalmazzuk a borotvát. Az eredmény simább és puhább lesz, ráadásul testápolót sem kell használni utána.

7. Szájvíz – a kék foltok, ütések hamarabb eltűnnek, felszívódnak, ha átdörzsöljük szájöblítővel átitatott vattapamaccsal. Két nap múlva, teljesen eltűnik a folt.

8. Dezodor – az új cipő kérgét kenjük be egy kevés dezodorral, így nem fog felsérteni a lábbeli.

Ezt már olvastad? Így akadályozd meg, hogy penészes legyen a fürdő

9. Kókuszolaj – a legsokoldalúbb természetes ápoló – használhatjuk haj- arc-, láb-, de akár teljes testápolásra is. Táplál és hidratál egyben.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet