Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Hiába múlt el már a nők napja, tudjuk, hogy a szeretet, tisztelet és csodálat kifejezése nem korlátozódhat csupán egy napra. A nők szeretik a meglepetéseket, legyen az bármilyen kicsi is, a lényeg, hogy érezzék, hogy fontosak, és figyelnek rájuk.

paper_flowers

Az alábbi ötlet nagyon szuper, hiszen könnyű elkészíteni, és nem kerül sok időbe. Készítsd el este, és csempészd a kedvesed zsebébe reggel, munkába induláskor. Egészen biztosan a legszebb napot okozhatod neki ezzel a kis “semmiséggel”.

Szükség lesz egy egyszerű lapra, ami lehet akár fehér, akár színes, a választás már rajtad múlik. Egy körző, vagy akár egy pohár segítségével, rajzolj két kört (egy kisebbet, és egy nagyobbat) egymásba. Majd a videón látott módon, az ujjaid segítségével rajzolj a kisebb körből kiindulva virágszirmokat.

Ha fehér papírt választottál, színezd ki a virágot, majd vágd ki a szirmokat. Ezután befele hajtogasd egymásra a szirmokat. Majd egy kisebb tányérba önts egy kevés vizet, és tedd rá a virágot. Meg fogsz lepődni, mi történik. Az összehajtogatott szirmok alá írhatsz egy kedves kis üzenetet is.

Ha két papírtörlő közé teszed a már használt virágokat, és kivasalod, akkor bármikor használhatod újra.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!