Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A házibulik, vagy születésnapi partik legfontosabb kelléke mindig egy mutatós világítóeszköz. A kis lámpás legyen alkalomhoz illő, és dekoratív, nem a világítás a fő szerepe, hanem inkább a hangulatkeltés.

toklampas

Ilyenkor ősszel a legkézenfekvőbb dekorációs eszköz a sütőtök. Használjuk ki, hogy számtalan formában, és színben megtalálható. Dekoráljuk a lakásunkat tökökkel. De, hogyha épp egy hangulatos világításra lenne szükségünk, készítsünk discogömböt, sütőtökből.

Szükségünk lesz egy szép nagy, egészséges tökre, egy csavarhúzóra, vagy fúrógépre, erős zsinórra, és egy villogó zseblámpára. Nagyon gyorsan elkészíthető, így akár 2-3 példányt is gyárthatunk egyszerre. Vágjuk le a tök kalapját, vájjuk ki a belsejét, és kezdjünk el minél több apró lyukat fúrni rá. Ha túl kemény a héja, akkor inkább fúrógépet használjunk.

Ezután kössük rá jó erősen a madzagot, akasszuk fel a mennyezetre, majd kapcsoljuk be a zseblámpát, és tegyük bele. Majd oltsuk le a lakásban a világítást, és pörgessük meg a tököt. Nagyon hangulatos!Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!