KezdőlapHobbyFogta a raklapot és készített belőle egy elképesztően szép virágtartót. Ezt imádni...

Fogta a raklapot és készített belőle egy elképesztően szép virágtartót. Ezt imádni fogod! – FOTÓK

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Ha van egy kis kertünk, vagy teraszunk telepítsünk minél több virágot, hiszen nincs annál jobb hangulatkeltő, mint nyári reggel nézni a virágok ébredezését.

viraglada1

A virágok szépek, színesek, vidámak, sosincs rossz kedvük, nem morcosak, és nem elégedetlenkednek. A legjobb társaságot alkothatják ahhoz, hogy az egész napunk szép legyen tőlük. Az alábbiakban egy nagyon egyszerűen elkészíthető, és praktikus virágládát láthatunk.

Az egész alapja a raklap, tehát igyekezzünk beszerezni egy párat belőle. Először szedjük szét a raklap deszkáit, majd vágjuk méretre attól függően, hogy éppen mekkora virágládát szeretnénk készíteni.

viraglada2

viraglada3

viraglada4

Fúrjuk össze az alapot, majd szereljük fel az oldalára a léceket. A felső keretet erősítsük meg még egy plusz résszel, így sokkal tartósabb lesz. A fa részt kezeljük le egy védőréteggel, és akár le is festhetjük.

viraglada5

viraglada6

viraglada7

viraglada8

Amint megszáradt már ültethetjük is a virágot, azonban, mutatunk még egy okos ötletet. Mielőtt bele ültetnénk a virágot, a közepébe állítsunk egy oszlopot, melyre szerelhetünk két akasztót. Ezekre kerülhetnek a kaspók, melyekbe csüngő virágokat ültethetünk.

viraglada9

viraglada10

viraglada11

viraglada12

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet