Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Miért tett az autó légkondijára egy ruhacsipeszt? Ha elolvasod, te is ki akarod majd próbálni.

csipesz-auto

Jó érzés, amikor beülünk egy autóba, és kellemes illat áraszt el, azonban a túlzásba vitt, édes, erős pacsuli szagok már kellemetlenek tudnak lenni. Ha szeretnénk az autónkban kellemes, nem túl harsány illatot, próbáljuk ki az alábbi módszert.

Hihetetlen, de csupán egy ruhacsiptetőre lesz szükségünk, és egy pár csepp illóolajra. Ezzel a trükkel nem csak autónkat, de lakásunkat is illatosíthatjuk. Felejtsük el a bolti, vegyszereket tartalmazó illatosítókat, hiszen ezekkel többet árthatunk, mint, amennyire hasznosak lennének. Szerezzünk be egy fa ruhacsipeszt, és egy üvegcsével kedvenc illóolajunkból. Cseppentsünk pár csepp illóolajat a csipeszre, majd csíptessük fel a légkondi rácsára, és indítsuk el. Ha már halványulni kezd az illat, cseppentsünk újra illóolajat.

Íme, még néhány trükk, mely segítségével kellemesebb illat lesz a lakásunkban, kocsinkban.

  • ha a szemétkosár aljába néhány régi újságpapírt helyezünk, akkor azok fel fogják szívni a kellemetlen szagokat
  • tegyünk két teáskanál vanília illóolajat, vagy vanília kivonatot egy kávés bögrébe, majd tegyük be a sütőbe, és kapcsoljuk be. Egy órán keresztül hagyjuk a felmelegített sütőben, és az egész házban kellemes vanília illat lesz.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!