Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Az otthoni kellemes hangulat elengedhetetlenül fontos mindannyiunk számára, hiszen nem tudjuk hosszabb ideig egy olyan helyiségben jól érezni magunkat, ahol nincs harmónia.

Ha jól érzed magad a bőrödben, és kellemes környezetben élsz, akkor előbb-utóbb szerencsét és boldogságot fogsz bevonzani az életedbe.

A feng shui szerint bizonyos tárgyak mágnesként vonzzák magukhoz a pénzt és a jólétet. Ezeket soha ne hagyd ki a lakberendezési listádról, ha hiszel benne, akkor rövid időn belül sokkal gazdagabb lehetsz.

1. Drága és minőségi ágynemű

A legfontosabb szempont az, hogy olyan ágyneműt válassz, amiben jól érzed magad, és kellemesen tudsz aludni. Viszont ne hagyd figyelmen kívül azt sem, hogy, ha gazdagságot és jólétet szeretnél bevonzani, akkor be kell fektetned egy drágább ágyneműbe.

Vásárolj olyan ágyneműt, amely párnahuzatán egy szép madárpár van illusztrációként, ez például a párkapcsolati boldogságra is jó hatással van. Ha jólétre vágysz, akkor olyan ágyneműt válassz, amin jólétet szimbolizáló illusztráció van.

2. Medve szobor

Vásárolj egy kisebb medve szobrot, és helyezd el a házban egy jól látható, fontos helyre. A régi hitvilág szerint a medve védelmező erővel bír, jólétet visz az otthonokba.

3. Búzaszem

Nyáron, egy búzamező mellett sétálva, szakíts le egy pár szálat, és köss belőle csokrot, majd helyezed el otthon az asztalon egy vázában. A búza, azon túl, hogy igen mutatós, jólétet biztosít, és megvéd az éhínségtől. A hatás akkor is ugyanaz, ha mű búzakalásszal díszíted az otthonod.

4. Kék virágos tányérok

Ha jólétet szeretnél bevonzani, szerezz be egy pár régi fehér tányért, olyat, amit kék virágok díszítenek.

Fontos, hogy ezeket a tárgyakat jól látható helyre tedd, és mindig tartsd tisztán őket, fordíts rájuk kellő figyelmet.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!