KezdőlapHobbyGazdája halála után menhelyre került az idős kutyus - minden éjjel álomba...

Gazdája halála után menhelyre került az idős kutyus – minden éjjel álomba sírta magát

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A Michigan állambeli Quincyben található Humane Society menhelye nemrégiben befogadott egy Scooter nevű idős chihuahuát, aki örökre elvesztette gazdáját. A rendkívül zaklatott kutya szokatlanul csendes maradt a menhelyen. A lefekvési rutinjával azonban sikerült mindenki szívét meglágyítani.

Miután teljesen beburkolózott a csillagos takaróba, amit soha nem hagyott el, Scooter sírni kezdett. Nemcsak egykori gazdája hiányzott neki, attól is félt, hogy mi fog történni vele, a bizonytalanság úrrá lett rajta.

Szomorú, hogy sok idős kutyának, aki elveszíti a gazdáját, ezzel a helyzettel kell megküzdenie. Szeretetre van szükségük a gyógyuláshoz, de kevesen vannak, akik idősebb állatot akarnak örökbefogadni.

Egy utolsó erőfeszítésként, és hogy Scooter könnyebben átvészelje ezt a nehéz időszakot, a menhely dolgozói megosztottak egy fotót az éjszakai rituáléjáról a Facebookon.

Meglepő módon a kutyusról készült fotó egyik napról a másikra futótűzként kezdett el terjedni, és a Scooter iránti szimpátia és érdeklődés elárasztotta a menhely Facebook-oldalát. Jessica Lynn Howard is az érdeklődők között volt.

Fotó: Humane Society of Branch County

Szerencsére Howard gyakori örökbefogadó, és korábban már más chihuahuákat is kimentett a menhelyről. Amikor Howard meglátta a posztot, annyira megsajnálta Scootert, hogy még sírva is fakadt.

Akkor és ott Howard és férje, Tim Howard úgy döntöttek, hogy örökbe fogadják Scootert. Reggel első dolguk volt, hogy elautóztak a menhelyre, és hazavitték. Amikor Scooter Howardék otthonába érkezett, a többi kutya úgy fogadta, mintha rég nem látott barátok lennének.

Jelenleg Scooter öt másik kutyával osztozik új otthonán, egy hét alatt összeszokott az új családjával. Ma már imád új kutyabarátaival játszani és szundikálni. Scooter mostanra sokkal nyugodtabb és bolondosabb lett. Végre sírás nélkül tud aludni.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet