Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Az első személyiségteszt 1920-ban jelent meg, a katonai személyzet kiválasztására készült. Manapság már számtalan személyiségteszt létezik világszerte, de a legtöbbjük nem klinikai céllal készült.

Az alábbi személyiségteszt nagyon egyszerű, csupán annyit kell tenned, hogy miután alaposan megnézted a képet, megmondod, hogy hány lovat ábrázol. Az intuíció mindig segítségedre lehet a nehezebb helyzetekben is. Ne felejtsd, bárhogy is döntesz, a személyiségedről árulkodik a válaszod!

1 lovat látsz

Nem nagyon érdekel, hogy mi történik körülötted, kevés dolgot észlelsz a külvilágból. A problémákat általában felületesen kezeled, nagyon gyorsan hozol döntéseket, nem aggódsz sokat a kicsiség miatt. Úgy gondolod, hogy nagyon fontos a csapatszellem, csak együttes erővel lehet előre jutni.

Sikeres vezető lehetsz, a csapattársaid mindig hallgatnak rád. Különleges nézőpontból szemléled a dolgokat, de megpróbálod mindig figyelembe venni mások akaratát is. Ha csak lehet, kerülöd a vitákat, és egyáltalán nem befolyásol, hogy mások mit gondolnak rólad.

5-10 lovat látsz

Általában nagyon komolyan veszed a dolgokat, született perfekcionista vagy! Racionálisan és logikusan gondolkozol, mindig az adott feladatra összpontosítasz, csak tökéletes munkát adsz ki a kezedből.

Mivel mint mindenki más, te sem vagy tökéletes, néha a perfekcionista személyiségeden felülkerekedik a lustaság és a nemtörődömség. Mindig mindent előre szeretnél tudni, általában a jövővel vagy elfoglalva, nem igazán tudsz a jelenre összpontosítani.

Mindent megteszel annak érdekében, hogy elérd a célod, ha kell többször is nekivágsz ugyanannak a feladatnak. Általában nagy az önbizalmad, de, ha valamiben kudarcot vallasz, akkor kell egy kis idő, míg talpra állsz.

10-nél több lovat látsz

Nagyon figyelsz az apró részletekre, olyan dolgokat is észreveszel, ami a legtöbb ember figyelmét elkerüli. Aprólékos vagy és kitartó, hosszú ideig el tudsz bíbelődni egy-egy feladattal. Mindig tiszteletben tartod a szabályokat, ha kell szembeszállsz bárkivel az igazság és a becsületesség nevében.

Soha nem elégszel meg az egyszerű válaszokkal, minden mögött a rejtett jelentést keresed. Jó lenne, ha egy kicsit néha lazítanál, mert a maximalizmusra való törekvés nagyon fárasztó lehet egy idő után.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!