Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Azok, akik hisznek a reinkarnációban, úgy vélik, hogy egy személy szelleme nem hall meg, mikor a fizikai test leáll, hanem tovább vándorol, új testben születik újjá.

Most következzen 7 jel, ami arra utal, hogy egy emberi lélek mindig valamilyen formában újjászületik.

1. Gondolatolvasás

Ha valaki egy teljesen idegen emberrel találkozik, és valamilyen módon belelát az illető fejébe, annak gondolataiba, ez annak a jele lehet, hogy a lelke egy előző életből származik. Az ilyen ember tudja, hogy ki mikor hazudik, kiben nem szabad megbíznia, vagy kivel nem szabad üzletet kötnie.

2. A egyedüllét nem jelent gondot

A reinkarnálódott lelkű ember nem fél az egyedülléttől, mert abban a helyzetben is feltalálja magát, tudja, hogy miben leli örömét. Ez az ember egyedül is boldog életet tud élni.

3. Nem akar a figyelem középpontjában lenni

Az a személy, aki egy előző életből született újjá, nem vágyik arra, hogy mindig ő legyen a figyelem középpontjában. Ez nem azt jelenti, hogy nincs semmiről véleménye, vagy ne akarná azt időnként hangoztatni, hanem ez az ember tudja, hogy nem kell senkinek semmit bizonyítania, ő rendben van magával, minden téren.

4. Képes megbocsátani

Akinek a lelke egy előző életből származik, nagyon erős ember. Képes megbocsátani, nem engedi, hogy a bántások, sértegetések befolyásolják az életét. Nincs benne bosszúvágy, és hamar újból rátalál a belső egyensúlyra.

5. Elfogadó

Ez az embertípus rendkívül toleráns, hiszen már sok tapasztalata van, sok élethelyzetben volt, így megértően, empatikusan viselkedik a körülötte élőkkel.

6. Türelmes

Az előző életekből érkező személyek nagyon türelmesek, megfontoltak, nem jellemző rájuk a kapkodás. Bármilyen élethelyzetben megőrzi a hidegvérét, és másokat is megnyugtat.

7. Filozofikus gondolkodású

Gyerekkorától kezdve megmutatkozik a filozofikus gondolkodásmódja, hiszen gyakran gyárt elméleteket különböző dolgokkal kapcsolatban, vagy akár felnőtteknek is tanácsokat ad. Egyszóval ebben az emberben jelen van valamiféle univerzális bölcsesség, élettapasztalat, amiket az előző életeiből gyűjtött össze.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!