KezdőlapHobbyHogyan kell használni a kocsiablak fogantyúját. A trükk, ami nagy port kavart...

Hogyan kell használni a kocsiablak fogantyúját. A trükk, ami nagy port kavart a TikTok-on

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A TikTokon egy nemrég készült videóban leleplezték, igazából hogyan is kell használni a kapaszkodót az autóban! Ez a kis videó valósággal világszenzációvá vált.

A legtöbb ember arra használja az autóban az ablak fölött található kapaszkodót, hogy egy bizonyos ideig kényelmes pozícióba helyezze magát. Egy hosszabb utazás során fontos, hogy időnként változtassunk a testhelyzetünkön, ugyanis könnyen begémberedhetnek a végtagjaink, elzsibbadhatunk.

A jmac8781 nevű felhasználó a személyes TikTok-videójában árulta el, hogyan használják valójában az ablak feletti fogantyút. A videóban látható, hogy miként lehet használni még a fogantyút azon túl, hogy a kezünket pihentetnénk rajta.

A különböző tárgyak felakasztására alkalmas fogantyú különösen akkor hasznos, ha egy hosszabb útra indulunk. Nyaraláskor például nagyon hasznos lehet ez a trükk.

A videó futótűzként terjed el a világhálón, több mint 1,7 millióan nézték meg, és nagyon sokan hozzászóltak, és osztották meg. Sokan azt mondták, egyáltalán nem tudtak erről a trükkről.

@jmac8781 #stitch with @sanne_vberkel 33 years wasted#carhack#cartrick#learningfromtiktok#lifehacks#thingsididntknow#todayyearsold#over30#over40#over50 ♬ original sound – Jess

Nyilván nem minden típusú autóval kivitelezhető ez a trükk, de érdemes kipróbálni, hátha te magad is a szerencsések közé tartozol.

Szintén a TikTokon terjedt egy nagyon jó trükk, melyből láthatjuk, hogy a napellenzőt oldalra fordítva, majd beakasztva a fogantyúba, oldalról, mennyire praktikus. Az erős napsütéses napokon egy hosszú út során nagyon hasznos lehet az oldalra fordított napellenző.

A kapaszkodó alapjában véve kényelmi funkciót tölt be, vagyis elősegíti a kiszállást az autóból, és nem arra szolgál, hogy elfehéredett ujjakkal csüngjünk rajta az éles kanyarokban. Az csak bónusz, hogy nyaraláskor praktikus akasztóvá is átalakulhat.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet