Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A szabálytalan formájú ajándékok mindig is kifognak rajtunk, már ami a csomagolást illeti. Akárhogy is igyekeznél, hogy a végeredmény csodás legyen, a művelet nálad is katasztrófába torkollik?

Többé már nem! Az alábbi kisfilmben ugyanis megtalálod a tökéletes megoldást arra, hogyan készíthetsz ajándéktasakot, melybe még egy rögbilabda is kényelmesen belefér!

Nem kell hozzá egyéb, mint csomagolópapír, ragasztószalag és egy kis kézügyesség. A tippet Amy Goodman-től kapjuk, akinek a segítségével idén te is csodát művelhetsz a karácsonyfa alatt!

Először is, a papír széleit kívülről befelé egyenlően behajtjuk vigyázva arra, hogy a szélek egybevágjanak. Középen ragasszuk össze. Aztán, az alsó felét is hajtsuk be, nagyjából középig. Ha megvagyunk, ezt az utóbbi behajtást óvatosan nyissuk ki, és tűrjük be a széleinél, így egy rombuszt kapunk, aminek a két ellentétes csücskét behajtjuk, majd leragasztjuk. Ezennel el is készültünk az ajándékszatyorral!

Ugye, mennyire egyszerű és praktikus?

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!