Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Ha egy igazán különleges, saját készítésű dekorációra vágysz, az alábbi praktikus ötletet neked ajánljuk. Ez a kis napelemes lámpás hangulatos dísz lehet egy esküvőn, kerti partin, de akár kerti világításnak is jól mutathat.

Az alábbi videóban láthatod, hogyan készül el pontosan a napelemes lámpás. Próbáld ki, a végeredmény egészen biztosan minden vendéget le fog majd nyűgözni.

Hozzávalók: dekor üvegkövek, napelemes lámpa, befőttesüveg.

Elkészítés: szereljük le a napelemes lámpa felső részét, kapcsoljuk be az égőt, majd helyezzük bele a befőttesüveg tetejébe. Vagy vásároljunk direkt kivágott tetejű befőttesüveget, de ha nem találtunk, akkor mi magunk is könnyen elkészíthetjük a megfelelő méretű lyukat rá.

Töltsünk egy réteg dekorkavicsot az üveg aljába, és csavarjuk a helyére a befőttesüveg tetejét. Ezután már csak annyi a dolgunk, hogy kitegyük a napra az üveget, és hagyjuk, hogy a napelem feltöltődjön. Este pedig akár a kertben, akár a lakásban használva élvezhetjük is a hangulatos világítást.

Kedvünk szerint nyugodtan dekorálhatjuk még az üveget, tehetünk bele szárított virágokat, terméseket, vagy más dekorációs elemet, a lényeg, hogy ne legyen túlzsúfolt.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!