KezdőlapHobbyÍgy készíthetsz pillanatok alatt medencét a kertbe. Olcsó és elképesztően szép! -...

Így készíthetsz pillanatok alatt medencét a kertbe. Olcsó és elképesztően szép! – VIDEÓ

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Hány nyarat töltöttünk már álmodozással, hogy jó is lenne egy kisebb medence az udvarunkra. Ha vágyaink, már addig szűkültek, hogy egy vízzel töltött mosdótállal is beérnénk, itt az ideje cselekedni. Az alábbi medencét nagyon egyszerű elkészíteni.

raklap-medence

Nem kell más hozzá, mint egy lelkes és támogató család, néhány raklap, és jól szigetelő vastag műanyag fólia. Szerezzünk be 12 darab 130 cm hosszúságú, és 110 cm széles raklapot. Állítsuk fel őket egy egyenletes területre, jó, ha akad egy kibetonozott felület.

A raklap medence hossza 5,7 méter, szélessége pedig 4, 4 méter legyen. A belső felét borítsuk OSB lapokkal, ez bármilyen ipari üzletben beszerezhetjük. A raklapokat fémkapcsok segítségével csatoljuk egymáshoz, úgy, hogy jó masszívan állanak a lábukon.

Helyezzük bele a műanyag fóliát, ezt is rögzítsük jó erősen, és már jöhet is a víz a praktikus medencébe. A vizet egy szűrővel és fertőtlenítővel ellátott csővel engedjük a medencébe. Ha úgy jobban tetszik, kívülről színezhetjük a raklapokat.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet