KezdőlapHobbyÍgy készíts egy hétköznapi szalvétából szivecskét a Valentin-napi asztalra!

Így készíts egy hétköznapi szalvétából szivecskét a Valentin-napi asztalra!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Közeledik a Valentin nap. Ezzel az ajándékkal meglephetjük szívünk választottját, csupán kövessük a videóban bemutatott hajtogatást.

sziv-alaku-szalveta

Ha valaki igazán szívhezszólóval szeretnéd meglepni szíved választottját, mutatjuk az ötletet. Nem szükséges drága ajándékokat vásárolnod, mert tudjuk, a szeretetet nem lehet pénzzel megvásárolni. Főzz valami finomat, és készítsd el az alábbi meglepetést. Sőt, még egy kis szerelmes levelet is csempészhetsz a szalvéta besejébe.

A romantikus ajándékoz csupán egy nagyobb, piros szalvétára lesz szükséged, és némi kézügyességre. Ne izgulj, ha úgy gondolod, hogy nem vagy olyan ügyes a hajtogatáshoz, a videót nyomonkövetve, menni fog neked is.

Fektesd le a szalvétát egy sima felületre, és kezdődhet is a hajtogatás. Egy perc, és készen is vagy a meglepetéssel. A szív alakú szalvéta belsejébe pedig csempészhetsz valami kisebb meglepetést is.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet