KezdőlapHobbyÍgy készíts olcsó pizzasütőt csupán egy grillsütő és egy nagy virágcserép segítségével!

Így készíts olcsó pizzasütőt csupán egy grillsütő és egy nagy virágcserép segítségével!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A pizza egy megunhatatlan és az egész világot meghódító eledel. Néha luxuscikként tekintünk rá, ilyenkor ábrándozunk, hogy jó lenne beülni egy pizzázóba.

pizzasuto3

Mennyivel könnyebb otthon nyílt tűzön pizzát sütni. Az íze is tökéletes lesz, sokkal olcsóbb, és olyan feltéttel gazdagítjuk, amit éppen megkívánunk.

Szükségünk lesz egy jó pizzareceptre és egy szénnel működtethető grillsütőre. Na, meg egy jó nagy virágcserépre. Ez utóbbinak az a funkciója, hogy magába zárja a hőt, úgy fog működni, mint egy óriási kemence.

Mielőtt nekifognánk, szereljünk egy biztonságos láncot a virágcserépre, mert, ha forró lesz, már nem fogjuk tudni másképp mozgatni. Tegyük a grillrácsra a tésztát, majd engedjük rá a cserepet. A tészta alá tehetünk egy darab alufóliát is, hogy egészen biztosan ne ragadjon oda.

pizzasuto4

Mindössze ennyit kell tennünk a finoman sült pizza érdekében. Azonkívül, hogy gyönyörű lesz, remek kerti mulatság is az elkészítése.

pizzasuto5

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet