KezdőlapHobbyÍgy tudsz különleges díszt készíteni műanyag kanálból - VIDEÓ

Így tudsz különleges díszt készíteni műanyag kanálból – VIDEÓ

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A házilag készített ajándékoknak csak a kreativitás és a kézügyesség szabhat határt. Az ötletek tárháza kimeríthetetlen.

muanyag-kanal2

Az alábbi alkotáshoz nem lesz másra szükségünk, mint egy pár műanyag egyszer használatos kanálra, egy kisebb befőttes üvegre és egy szuper jó ragasztóra. A videó pedig minden titkot elárul.

Vegyük a befőttes üveget és kezdjük egymás mellé ragasztgatni sorban a letört nyelű műanyag kanalakat. Csak a kanál fejét használjuk fel. Mikor készen vagyunk az első sorral, jöhet a második, úgy, hogy pont az első sor végződéséhez tesszük a ragasztó pöttyöket.

Így mindig az alsó sor beborítja a felsőt, és úgy fog kinézni, mint ahogy az articsóka levelei borítják egymást. Az üveg legalsó részét vagy befestjük fehér festékkel, vagy a megmaradt kanál végekből készítünk vízszintes borítást.

Az alsóbb sorok ha már nem akarnak megállni egyetlen pötty ragasztástól, rögzíthetjük még a kanál felső részét és széleit is.

Így alkothatunk egy szép vázát ajándékba vagy magunknak, de ha kisebb mécsest helyezünk az üveg belsejébe, akkor szép hangulatvilágításunk lesz.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet