Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Iktasd ki a szóhasználatodból ezt a 3 mondatot, és visszatér az életedbe a siker, valamint a boldogság!

A negatív szóhasználat negatív energiák bevonzását is eredményezi, ezért fontos odafigyelni, hogy mit beszélünk, milyen mondatok hagyják el a szánkat, naponta. A következőkben 3 olyan mondatról lesz, amelyeket érdemes kiiktatni, mert teljesen haszontalanok, értelmetlenek, és csak negatív hatást eredményeznek, amire senkinek semmi szüksége.

1. “X-re van szükségem, mert csak így szerezhetem meg Y-t”

Az ember mindig többre vágyik, mindig elégedetlen, de ez így is marad, mindaddig, míg nem történik szemléletváltás. Ha valaki állandóan azon siránkozik, hogy azért nincs meg az Y, mert előbb kellene az X, akkor ez mindig így marad, és az egész élet egy illúzióvá válik. Sosem lesz senki sem teljesen elégedett, mert ilyen az emberi természet. Amit tenni lehet: a jelen örömteli pillanatait átélni, örülni.

2. “Nekem ez jár”

Mert miért is érdemelnél többet, mint más? Megdolgoztál mindazért, amit az Élettől elvársz? Próbálsz változtatni az életeden, a hozzáállásodon, hogy jobb emberré válj? Nem nyerhetsz a lottón, ha nem vásárolsz szelvényt, nem lehetsz sikeres, ha valamiért nem dolgozol meg. Szóval inkább cselekedj, az elvárások helyett.

3. “Én ezt nem tudom megcsinálni”

Ha sokáig egy élethelyzetben éltél, változtatni eléggé nehéz, de nem lehetetlen. A múltad nem befolyásolhatja a jelenedet, a jövődet, ne engedd, hogy ez tegye. Ha igazán szeretnéd, lehet változtatni, gyűjts erőt, és haladj lépésről lépésre.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!