Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Egészen biztosan hallottál már a karmáról. A karma (szanszkrit nyelven – cselekedet, tett, és annak eredménye) az emberi reinkarnáció tana. A tibetiek szerint a lélek 9 alkalommal reinkarnálódhat emberi testben.

Úgy tartják, hogy az ember minden egyes életben újabb karmikus megpróbáltatásokkal kerül szembe: a szeretet, az egészség és a munka különböző kihívásaival. Ezek a megpróbáltatások mindenképpen megtörténnek, függetlenül attól, milyen magatartást tanúsított az illető az előző életében.

A buddhisták úgy tartják, hogy a Mewa az egyes reinkarnációk jellemzője. Ez mutatja meg, hány életet éltél már le, és hány van még hátra. A Mewa nagyon könnyen megfejthető. Keresd meg a táblázatban a születésed évét, és tudd meg, milyen tulajdonságokkal rendelkezel, milyen egészségügyi problémák fenyegethetnek, és hogy viselkedsz a párkapcsolataidban.

Mewa 1

Valószínűleg pesszimista természet vagy, és folyton aggódsz valamiért. Nyitott és barátságos embernek ismernek, de legbelül valójában még mindig egy makacs gyerek vagy. Általában könnyen alkalmazkodsz a helyzetekhez, de ritkán próbálsz változtatni valamin.

Életed során problémád lehet az alkohollal vagy drogokkal. Problémás szervek a vesék és a húgyutak, a méh, a nemi szervek, ezért ezekre fokozottan figyelned kell.

Hajlamos vagy a hirtelen hangulatingadozásokra és a depresszióra. Nem vagy romantikus alkat, de erősen vágysz a szeretetre.

Mewa 2

Barátságos ember vagy, aki képtelen az agresszióra. Nincsenek túlzott ambícióid, nem szeretsz kezdeményezni, viszont rendkívül alapos vagy. Nem vagy vezető alkat, de mintaszerű alkalmazott lehetsz, aki tud csapatban dolgozni. Életed legszerencsésebb időszaka 45-47 éves korod között következik be.

Imádod az édességet, ezért lehetséges, hogy egy kicsit testesebb vagy. Karmikus betegségeid közé tartozhatnak: hátproblémák, bőrproblémák, bélrendszeri és keringési gondok.

Ami a párkapcsolatokat illeti, rendkívül figyelmes vagy a társaddal. Inkább az érzéseid, mintsem a gondolataid vezérelnek. Az anyagi helyzeted átlagos.

Vigyázz a szerencsejátékokkal. Ezek nem végződnek jól a számodra. Komoly veszteségeket szenvedhetsz miattuk, és ez akár öngyilkossághoz vagy börtönbüntetéshez is vezethet.

Mewa 3

Te aztán nem vagy anyámasszony katonája. A hozzád hasonló emberek gyorsan felnőnek, és korán elhagyják a családi fészket, hogy megtalálják a saját életútjukat. Független vagy, lélekben mindig fiatal és optimista.

Rendkívül makacs és türelmetlen vagy, de ezért bőven kárpótol a pozitív energiád. Nehezen fogadod el az új helyzeteket. 34 és 38 éves korod között leszel a legsikeresebb.

Mindig a jelenben élsz, és van hozzá bátorságod, hogy bármit kipróbálj. Ami a karrieredet illeti, leginkább a tanári, operatőri, írói vagy zenészi pályák illenek hozzád.

Mewa 4

Pozitív személyiség vagy, de nagyban hátráltat az, hogy nem tudod kifejezni a félelmeidet és a vágyaidat. Érzékeny természet vagy, és rendkívül jólelkű. A 38 éves kor a legideálisabb időszak az életedben.

Érzékeny vagy a fertőzésekre. Légzőszervi és bélrendszeri problémáid lehetnek. A nők esetében gyakran lehet probléma a reproduktív szervekkel.

Fizikailag nagyon jól nézel ki, de nehezen teremtesz hosszú távú kapcsolatot. Légy nagyon óvatos, mert könnyen tévedésbe eshetsz. A pénz és az anyagi javak nem maradnak meg sokáig a kezed közt. Szakmai szempontból az olyan munkák felelnek meg neked leginkább, amelyek szervezéssel, kommunikációval kapcsolatosak.

Mewa 5

A végletek embere vagy: nagyon jó vagy nagyon rossz. Egyszerre vagy tisztességes és korrupt, lusta és ambiciózus.

Életed legnehezebb időszaka 42 éves korod körül következik be. Rendkívül fejlett az önvédelmi rendszered. A szervezeted ellenálló a fertőzésekkel szemben, de hajlamos vagy a daganatos megbetegedésekre, magas vérnyomásra, bélrendszeri és keringési problémákra.

Nagyon fontos a számodra, hogy szeressenek, és legyen melletted valaki, de hajlamos vagy dominálni egy kapcsolatban. A szerencse nem mindig szegődik melléd, de könnyen boldogulsz minden kihívással. Szereted a szerencsejátékokat, ezért fennáll a veszélye, hogy mindent elveszítesz. Ami a karrieredet illeti, törekedj minél magasabb pozícióra, mert ott állhatod meg igazán a helyedet.

Mewa 6

Kivételesen intuitív vagy! Született vezető és innovatív személy vagy. Arra törekszel, hogy minél magasabb célokat tűzz ki magad elé, és önbizalommal telve próbálod megvalósítani azokat. Elégedett vagy önmagaddal, de félsz a kudarctól. A 40 éves kor az ideális a számodra.

Figyelj oda az érzelmi állapotodra és a munkabírásodra, mert hajlamos vagy túlhajszolni magadat. Előfordulhat, hogy kimerülsz idegileg, és a migrénekre is hajlamos vagy. Ezenkívül problémáid lehetnek a tüdőddel, a csontjaiddal vagy a szíveddel.

Párkapcsolatokban szeretsz dominálni, de azt is szereted, ha téged dominálnak. A pénz szeret téged. Könnyen szert teszel rá, de ugyanolyan könnyen el is költöd. Nagyon jó kereskedő, tanár, szónok vagy pap válhat belőled.

Mewa 7

Optimista és megállíthatatlan vagy. Rendkívüli szónoki képességekkel rendelkezel. Szeretsz a figyelem középpontjában lenni, és dühít, amikor ez nem sikerül. Odafigyelsz a részletekre.

Az életed 40 éves korod után stabilizálódik. Nem tudsz egyedül eljutni oda, ahová szeretnél, mert ehhez nem vagy elég kitartó. Problémáid lehetnek a nemi szerveiddel, a veséiddel, a gyomroddal és az idegrendszereddel.

Ami a szerelmi életedet illeti, vonzó és érzékeny vagy. Szereted a szabadságot, és a partnered kiválasztása rendkívül fontos feladat a számodra. Leginkább jogászként vagy pénzügyi szakemberként érhetsz el sikereket.

Mewa 8

Makacs és beképzelt vagy. Nehéz téged eltántorítani a meggyőződéseidtől. Konzervatív vagy, és megpróbálod másokra is ráerőszakolni az elképzeléseidet. Nyugodtnak és csendesnek tűnhetsz, de legbelül igazán kemény vagy. Leginkább egy farkashoz lehetne hasonlítani téged, aki mindenek fölött saját magát értékeli a legtöbbre.

Egészségügyi szempontból a következő problémák fenyegethetnek: érelmeszesedés, hipochondria vagy idegrendszeri rendellenességek.

Ami a párkapcsolatokat illeti, fiatal korodban meglehetősen magányos voltál, de minden tisztázódik, amikor végre családot alapítasz. Már viszonylag korán sikereket érsz el az életben, de túlságosan függessz a pénztől. Ha munkáról van szó, a stabilitást és a biztonságot választod.

Mewa 9

Nagyon érzékeny és törékeny természet vagy. Tiszta lélekből tudsz sírni vagy nevetni akár egy filmen is. Csodálatos, de haszontalan életet élsz.

A cselekedeteidet az impulzusaid irányítják, nem szeretsz várni, gyakran kritizálsz másokat. Túlságosan nagyok az elvárásaid másokkal szemben.

Nem szereted a monogámiát, ezért gyakran váltogatod a partnereidet. Természetszerűen idealista vagy, és gyűlölöd a materializmust. A legeredményesebb időszak körülbelül életed felénél következik be, ezután az életszínvonalad kissé hanyatlik.

Erős és rugalmas vagy, de problémáid lehetnek a szíveddel, a látásoddal, az idegeiddel, vagy álmatlansággal küzdhetsz. Anyagi szempontból nem leszel sikeres, mert nem vagy elég kitartó. Nagyon könnyen vonzod az embereket és szerencsés vagy. Szakmai szempontból leginkább a diplomácia, színészet vagy a képzőművészet terén teljesedhetsz ki.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!