KezdőlapHobbyKét évig élt az utcán az elveszett kutya, mielőtt ismét találkozhatott gazdájával

Két évig élt az utcán az elveszett kutya, mielőtt ismét találkozhatott gazdájával

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Bosco, a beagle keverék 2014 januárjában tűnt el, és több mint két éven át magányosan járta Rhode Island utcáit élelem után kutatva, mert nem talált haza.

„A hátsókertben volt megkötve, de valahogy elszabadult” – mondta Sheilah Graham, a Missing Dogs of Massachusetts önkéntese, aki megtalálta a kutyát, és megkereste a gazdáját, aki azóta Colorado államba költözött.

Bosco éveken át az utcán élt, éttermek közelében kóborolt, ahol sikerült élelemhez jutnia az utcai szemetesekből.

Amikor Sheilah hallott a környéken kóborló kutyáról, csapdát állított: egy ketrecet tett ki az utcára, amiben csalinak ételt helyezett el. Bosco egy éjszaka rátalált a csalira, és így a nőnek sikerült őt elkapnia.

Nem tartott sokáig, amíg Sheilah felkutatta Bosco tulajdonosát, Bill-t, és felhívta a férfit telefonon: „Hello, Bill, felismered ezt a hangot?” – kérdezte, Bill pedig legnagyobb meglepetésére Bosco ugatását hallotta a háttérből.

„Igazán figyelemreméltó kutya” – dicsérte kedvencét a férfi.

Mivel Bill elköltözött az államból, Sheilah még egy FaceTime beszélgetést is megszervezett, hogy minél előbb viszontláthassák egymást. Mivel Bosco túl öreg volt ahhoz, hogy repüljön, és Bill fogyatékkal él, Sheilah vállalta, hogy elviszi Boscót a gazdájának, és körülbelül 3200 kilométert vezetett, hogy teljesítse az ígéretét.

Bill és Bosco 2016-ban végre újra egymásra találtak, és a viszontlátás pillanatai valóban meghatóak voltak.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet