KezdőlapHobbyKét raklapból szuper kerti hintát készíthetünk. Mutatjuk, hogy kell megcsinálni!

Két raklapból szuper kerti hintát készíthetünk. Mutatjuk, hogy kell megcsinálni!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A nyár kötelező kelléke egy kerti hinta. Aki nem engedheti meg magának a drága hintákat, az sem kell lemondjon az élvezetről. Két raklapból nagyon szuper kerti hintát készíthetünk, és ráadásul egyedi, kényelmes darab lesz belőle.

raklap-kerti-hinta

Az alábbi videóban fény derül a titokra: megtudhatjuk, hogyan készül el a világ legjobb kerti hintája. Szerezzük be a hozzávalókat, és még ma fogjunk is neki.

A raklap alsó deszkáit távolítsuk el, és rögzítsük a felső részére, így masszívabb, és összefüggőbb lesz az ülőfelületünk. Ezután csiszoljuk le. Majd vágjunk méretre három erős lécet, és helyezzük bele a raklap keretébe. Ezekkel erősítjük meg a tartószerkezetét. Használjunk nagy csavarokat, hogy maximálisan össze tudjuk fogatni a deszkákkal a raklapokat.

A deszkák kilógó végébe fúrjunk egy-egy lyukat, és ide kössünk valami nagyon erős madzagot. Helyezzünk rá egy szivacsból készült matracot, és már készen is van a raklap hintaágyunk.

Nagyon praktikus, hiszen ülve is használhatjuk, de kényelmes lehet egy kis délutáni szunyókálásra is.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet