KezdőlapHobbyKicsi háznak néz ki, de várd meg míg megnézed hogy néz ki...

Kicsi háznak néz ki, de várd meg míg megnézed hogy néz ki belülről! Mi azonnal beköltöznénk!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Kívülről kicsinek tűnhet, de bizony szívesen elfogadnánk ezt a már-már luxusnak tűnő házacskát. Világos, harmonikus és letisztult szerkezet jellemzi, és minden megtalálható benne, ami az élhető hétköznapokhoz szükséges. Ráadásul fényből is jut neki elegendő, ami ugye elengedhetetlen a kiegyensúlyozott immunrendszer működéséhez.

hazacska1

Chris Heininge tervezőnek a fiatalabb éveiben Hong Kongban és Indiában szerzett tapasztalatai adták ehhez a házhoz az ötletet. Az apró élőhelyek lényege, hogy praktikusak, és méreteikből adandóan nem engedik meg, hogy túl sok mindent belezsúfoljanak, így átláthatóak és letisztultak lesznek.

Chris első apró otthonát 1999-be álmodta meg, míg az Oregon állambeli Aurorában élt. A ház kis mérete miatt viszonylag olcsó a megépítése, és a fenntartása is jóval alacsonyabb, mint egy nagyobb luxusháznak. És mégis kellemes, élhető és praktikus.

A tervező családjával együtt több mint száz apró házat épített fel Oregonban, Washingtonban és Arizonában. Egy ilyen otthon teljes költsége 70000 dollár. Mi egyből beköltöznénk.

hazacska2

hazacska3

hazacska4

hazacska5

hazacska6

hazacska7

hazacska8

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet