Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Nem szükséges, hogy nagy területünk legyen, egy egészen kis telekre is lehet nagyon takaros, kényelmes és otthonos házat építeni! Ha nem a külső elvárásoknak megfelelve, hanem a saját igényeink szerint rendezzük be, akkor a világ legkisebb háza a szemünkben palotának tűnhet.

A kis házak előnye lehet az is, hogy kerekeket szerelhetünk rá, így könnyedén bármikor elgurulhatunk vele egyik helyről a másikra. Így akár egyik nap a tengerpartot, másik nap pedig egy hűs tisztás levegőjét is élvezhetjük.

Az alábbi házacska nem túl tágas, de mégis nagyon kellemes hangulata van. Számtalan praktikus megoldást láthatunk benne, úgy alakították ki, hogy nem túl zsúfolt, de mégis mindennek megvan a maga helye.

Az alsó szinten a nappali, fürdő, és az étkezőrész kap helyet, fent pedig a hálószobák találhatóak. A lépcső alatti részen beépítve megtalálható a mosógép is. Ez egy nagyon jó ötlet, egy kis lakásban is helyet tudunk varázsolni a mosógép számára is.

Egy ilyen kis helyet könnyű szigetelni, és kifűteni is, de nagyon sokat spórolhatunk, ha napelemekkel látjuk el a házacskát. Nem kell sok a boldogsághoz, a lényeg az, hogy lakóterületüket személyiségünknek, és igényeinknek megfelelően alakítsuk ki.

https://www.youtube.com/watch?v=6P4rDwq0uRw

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!