Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Kíváncsi vagy, milyen karmikus téma jellemző rád ezen a héten? Válassz egy lapot, és megtudhatod!

Kíváncsi vagy, milyen karmikus téma jellemző rád a következő hét napban? Válassz egy kártyát, ha kíváncsi vagy rá!

Nézz rá a három csodaszép ábrára, majd amelyikkel azt érzed, hogy kapcsolatba kerülsz és rezonálsz, az lesz a te karmikus témád a következő hét napban.

1. A következő napokban azt érezheted magad körül, hogy megváltozik számtalan dolog, amely felborítja a harmóniádat, és neked az lesz a feladatod, hogy újra rátalálj az egyensúlyra.

Az út, amin most keresztülmész, visszaadja a lelki erődet. Szóval ne ess pánikba, hanem változtasd meg a látásmódodat, és törekedj arra, hogy az életre úgy tekints, mint a legnagyobb ajándékra.

2. Boldog, örömteli családi életet úgy lehet kialakítani, ha felhagysz az állandó kontrollal. Légy őszinte magadhoz, azt tedd, amire a leginkább vágysz, mert így megteremted azt az életformát magadnak, amelyben boldog, kiegyensúlyozott életet élhetsz.

Szabadulj meg a negatív gondolatoktól, hiszen ha ez sikerül, akkor igazán teljesnek érzed majd az életet.

3. Minden ember képes a varázslatra. Ha nem hiszed ezt, és nem vagy elégedett a jelenlegi életeddel, akkor változtasd meg. A változás képességében rejlik a varázslat.

Te is rendelkezel minden mágikus képességgel, hogy a világot, a környezetedet, az életedet jobbá tedd. Használd ki ezt az erőt.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!