A természet rendje szerint minden tojás fehérje kívül van, belül pedig a sárgája. Azonban az alábbi videóban láthatod, hogyan jöhet létre ennek a fordítottja. Nagyon egyszerű, és egészen hihetetlen, de a dolog működik.
Ha vacsoravendégeket vársz, és el akarod kápráztatni őket, mindenképp próbáld ki az alábbi varázslást. Mit kell tenned? A tojást alaposan tekerd körbe ragasztószalaggal, majd tedd egy nejlonharisnya szárába.
A tojást két oldalról rögzítsd egy-egy csomóval, hogy ne tudjon elmozdulni, majd forgasd jól meg. Legalább öt percen keresztül megállás nélkül pörgesd a harisnyával. Ezután vedd ki a tojást a harisnyából, és főzd keményre. Mikor készen van, tedd jeges vízbe, vedd le róla a ragasztószalagot, majd vágd ketté.
A végeredmény csodálatos: a tojás külső fele sárga lesz, a fehérje pedig belül kerül. A kísérleti tojás mellé egy rendes tojást is tegyél a fövő vízbe, hogy a végén láthasd majd a különbséget.