KezdőlapHobbyMa már nem lesz ennél aranyosabb: életében először ment vásárolni a corgi...

Ma már nem lesz ennél aranyosabb: életében először ment vásárolni a corgi keverék, imádják őt a vásárolók

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Zira, egy corgi keverék kutyus, mindössze 4 hónapos volt, amikor 2018-ban először látogatott el egy szupermarketbe a gazdájával, és olyan nagyszerűen érezte magát, mintha valami mesebeli kalandra indultak volna.

A kutyus gazdája, Jesse Donovan képeken is megörökítette az emlékezetes kirándulást, és az Instagramon is megosztotta azokat. Az izgatott kutyakölyök fotói azonnal meghódították az internetet, és Zirának azóta már komoly rajongótábora van.

Zira a bevásárlókocsi szélének támasztotta két mellső mancsát, és kíváncsian szimatolt körbe ebben az új világban, ami úgy tűnik, nagyon elnyerte a tetszését. Jesse meglepődött, mennyire nagy hatással volt a számára rutin bevásárlás a kedvencére, és meg akarta osztani Zira reakcióját a világgal.

„Rose-ra emlékeztetett a Titanicból, ahogy a bevásárlókocsi elejének támaszkodott, miközben életében először nézett körül ebben az új világban, amit a Target jelentett a számára. Egyértelmű volt, hogy imádja a dolgot” – mondta.

A többi vásárlóra szintén nagy hatással volt a vidám kutyakölyök, és nem tudtak betelni vele.

„Amikor befordultunk a sarkon két polcsor között, egy másik vásárló, egy nő, megpillantotta, és teljesen megőrült érte. Nem győzte hangsúlyozni, milyen aranyos. Aztán Zira megnyalogatta, és a nő ezt is imádta. Még ölbe is vette Zirát, hogy az arcát is meg tudja nyalogatni” – mesélte Jesse.

Később kiderült, hogy a Target üzletlánc nem kutyabarát, és csak a szolgálati kutyák esetében tesznek kivételt, ezért Jesse tulajdonképpen nem vihette volna be kedvencét.

Jesse Donovan Instagram fiókja azóta is tele van a kutyáiról készült képekkel – Zirának ugyanis egy testvére is van, Ellie, és mindketten igazi internetes sztárok lettek. Jesse profiljának több mint 40 ezer követője van, de Zirának saját Instagram profilja is van.

Az imádnivaló kutyus 2018-as első látogatása óta még mindig ugyanúgy rajong a bevásárlóközpontokért, és gyakran elkíséri gazdáját például a PetSmart kisállatok ellátására szakosodott szupermarketbe, sőt, még az üzlet egyik Instagram reklámjában is szerepelt.

A bevásárlások alkalmával készült képek és videók magukért beszélnek, és mind azt mutatják, mennyire jól érzi magát Zira.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet