Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Ha eddig azt hitted, hogy már mindent feltaláltak a világon, most láthatod, hogy még létezik piaci rés.

Hihetetlen, és hiánypótló dolgot talált fel egy kreatív vállalkozás. Ki gondolta volna, hogy a menyasszony vécézését segítő háló nélkül még mindig nem teljes az életünk? Bebizonyították, hogy ez a fura tárgy, sok ara legszebb napját teszi boldogabbá.

Az esküvő egyik legnehezebb pillanata, amikor a menyasszony ki kell menjen a mosdóba, ugyanis segítség nélkül aligha keríthet sort erre az intim pillanatra. Ha nem akarjuk, hogy ilyenkor koszorúslányok hada kísérjen, szerezzük be az alábbi praktikus kiegészítőt.

Csupán egy zsákszerű vékony lepelt kell magunkra vennünk a ruha alá, és ebbe gyakorlatilag bele kell csomagolni az egész ruhát, majd a nyaknál meghúzni. Ebbe a fura kinézetű burokban nyugodtan, akadályok és kísérők nélkül mehetünk a legfodrosabb menyasszonyi ruhában is a vécére.

Az ára nem túl olcsó, ugyanis átszámítva kb. 17 ezer forintba kerül, de megéri. És mivel többször is lehet használni, akár több menyasszony is összepótolhat érte.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!