KezdőlapHobbyMiről árulkodik a körmeid formája? Keresd ki a hozzád illőt, és meglepő...

Miről árulkodik a körmeid formája? Keresd ki a hozzád illőt, és meglepő dolgot olvashatsz magadról!

-

Rengeteg írás és tanulmány létezik arról, hogyan ismerhetsz meg valakit a fizikai jellemvonásai alapján. Olvashatunk cikkeket például arról, mit árul el az emberről az ujjainak a formája vagy a koponyájának az alakja. Az alábbiakban egy másik szempontot ajánlunk a figyelmedbe, éspedig: tudj meg mindent magadról a körmeid alapján!

A típusok között kilencet találsz, melyből ki kell választanod azt, amelyik a legjobban illik hozzád. Aztán már csak el kell olvasnod az annak megfelelő információt. A tesztet nemcsak saját magaddal végezheted el, hanem általa többet megtudhatsz arról a személyről is, aki éppen felkeltette az érdeklődésed.

1. Hosszúkás körömforma

Romantikus léleknek tartanak, csodálatra méltó intelligenciával és képzelőerővel. Tökéletességre törekvő, részletekbe merülő személy vagy, aki minden olyan apróságot észrevesz, amit mások soha. Az emberek többsége kedvel, mert bárkivel könnyedén megtalálod a közös hangot.

2. Széles körmök, kerek szélekkel

Lobbanékony a természeted, ám ennek ellenére pozitív gondolkodású személy vagy, aki a képzeletét a kielemzésre használja. El tudod különíteni az igazságot a hazugságtól, amiért sokan fordulnak hozzád tanácsért. Az az ember vagy, aki nem fél mások szemébe mondani az igazságot. Azaz, nem azt mondod, amit hallani akarnak, hanem azt, amire szükségük van.

Ezt már olvastad? Teszt: tudd meg, mit árul el rólad a hajad hossza!

3. és 4. Kerek vagy ovális körmök

Az egyik legpozitívabb ember vagy az ismerőseid köréből, egy kiegyensúlyozott pacifista. Mindent a magad módján teszel, és a saját utadat járod, mert nem szereted a mások példáját követni. Tisztában vagy az érzéseiddel, ezért senkinek sincs hatalma fölötted.

5. Négyzet alakú körmök

A bátorság és a kockázatvállalás a legerősebb tulajdonságod. Született vezető vagy, ám a komolyságod és a mélyremenő gondolkodásmódod sokakat elidegenít tőled.

6. és 7. Háromszög alakú körmök

Igazi ötletgyár vagy, akinek ösztönösen pattannak ki a fejéből az újabbnál újabb ötletek. Szeretsz mindent időben elkészíteni, kapkodás és huzavona nélkül. A körülötted lévők ezt csodálják benned, és valósággal vonzódnak az energiához, melyet kisugárzol.

Ezt már olvastad? Teszt: válaszolj az alábbi 8 kérdésre, és megtudhatod, hány éves az elméd

8. Mandulavágású körmök

Becsületes, jólelkű, hűséges személy vagy, és ezt várod el másoktól is. Amikor a helyzet megkívánja, azért kemény is tudsz lenni. Az emberek szeretnek a társaságodban lenni, mert a jó tulajdonságokat látod meg bennük, és nem keresed senkiben sem a rosszat.

9. Lándzsa alakú körmök

Törekvő, ambiciózus személy vagy, ezért szeretsz keményen dolgozni, és meg sem állsz addig, míg el nem éred a céljaidat. Egyszerre több síkon is képes vagy teljesíteni, számodra kizárt, hogy összecsapjanak a hullámok a fejed fölött. Ennek köszönhetően olyan feladatokat is végre tudsz hajtani, melyek egyébként nem tartoznak a hatáskörödbe.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet