KezdőlapHobbyMondd el, mit álmodtál és én elárulom, hogy valóban pénzt hoz-e számodra?

Mondd el, mit álmodtál és én elárulom, hogy valóban pénzt hoz-e számodra?

-

Sok álom szimbolizálhatja a gazdagságot, a jólétet vagy az anyagi hasznot.

Ha véletlenül egy nagyobb pénzösszeg birtokába kerülünk, gondoljunk vissza, hogy a következő álmok valamelyikét láttuk-e?

1. Csótányokkal álmodsz

Amikor csótányokról álmodunk, ezt általában pozitív jelként értelmezhetjük, amely azt jelentheti, hogy egy nagyobb pénzösszeg ütheti a markunkat. Ez lehet egy olyan összeg, amelyet kölcsön adtunk valakinek, és amit az óta elfelejtettünk, vagy a munkánk során járó bónusz. Valójában igyekezzünk kihasználni a mindennapokban megjelenő lehetőségeket, hiszen ebből a szempontból azok kedvezővé válhatnak.

2. Búzával álmodsz

A gabonaféléket a föld bőségeinek tekintik. A gazdag termés általában nyereséggel, gazdagsággal társul. A búzával való álom így a jólétet jelenti. A búza jó jel, hiszen gazdagságot és jó hangulatot jelent.

3. Sasról álmodsz

Kalandos szelleméért csodálva, a fenséges sas a bátorság, az elszántság szimbólumának számít. Ha repülő sasról álmodsz, ez annak a jele, hogy anyagilag szerencsés leszel. Ugyanakkor a madár az eredményesség iránti erős vágyat és az ambíciót is szimbolizálja.

4. Álom a nyolcas számról

Ha álmainkban a nyolcas számot látjuk, az azt jelenti, hogy a gazdagság, a siker és az anyagi nyereség a láthatáron van. A kínai és más ázsiai kultúrák esetében a nyolcas számot szerencseszámnak tekintik. Pekingben, még a nyári olimpiai játékok megnyitóját is, 2008. augusztus 8-án 8:08-ra tervezték. Egy másik ok, amiért a nyolcast szerencsés számnak tartják, az a tökéletesen szimmetrikus és kiegyensúlyozott alakjának köszönhető, amelyet a kínai asztrológusok ideálisnak tartanak. A nyolcas szám a jólétet is jelenti.

5. Hússal álmodunk

Az ókori egyiptomiak és görögök számára a hús olyan luxus volt, amelyet csak a gazdagok engedhettek meg maguknak. A hússal való álom a jólétet és a gazdagságot szimbolizálhatja.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet