KezdőlapHobbyÖrökbe fogadta az újdonsült pár a kóbor kutyát, aki megzavarta az esküvőjüket

Örökbe fogadta az újdonsült pár a kóbor kutyát, aki megzavarta az esküvőjüket

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A ceremóniát megzavarókra mindig csúnya szemekkel néznek egy-egy esküvőn, ám ez nem így volt Tamiris Muzini és Douglas Viera Robert menyegzőjén, ahol ugyanis egy tiszta véletlenül betévedt idegenből később családtag vált.

De ki lehet az a titokzatos valaki, aki egyből levette a friss házaspárt a lábáról? Egy kutyusról van szó, aki pont a nagy napon betévedt a brazíliai kis templomba és egy szempillantás alatt a násznép és a pár kedvencévé vált.

A barátságos eb pont a bejáratnál vert sátrat és érdeklődve figyelte, ahogyan az esküvőszervező ideges, de határozott utasításokkal látja el a frigy szereplőit.

Fotó: Caramelo de Jesus/Instagram

A jelenléte azonnal feltűnt és az esküvőszervező azonnal megpróbálta elzavarni a kutyust, hogy még véletlenül se történhessék olyan, amit a pár nem szeretne.

A kutya viszont nem tágított, sőt még a menyasszonyt szállító autót is előre kiszagolta és onnantól kezdve egy tapodtat sem mozdult a menyecske mellől, akire nemsoká a nagy templomi bevonulás várt.

A bevonulás erejéig sikerült arrébb tessékelni az ebet, de a kíváncsi teremtés az egész ceremóniát az ajtó elé feküdve nézte végig. Ekkor tűnt fel a násznép néhány tagjának, hogy a kutyus mancsai megsérültek, de ez sem szegte kedvét, hogy részese legyen a pár nagy napjának.Az igazi kuriózum azonban akkor történt, mikor a friss házasok kivonultak a templomból. A kutyus két lábra állt és mancsaival mintha kezet akart volna rázni a párral, hogy gratulálhasson a frigyhez.

Fotó: Caramelo de Jesus/Instagram

„Szinte mindenkit meglepett a kutya magatartása, két lábra állt és mintha köszönteni szerette volna a párt. Aztán a menyasszony habozás nélkül azt mondta az újdonsült férjének, hogy örökbe szeretné fogadni a kutyát. Abban a pillanatban azonban muszáj volt kicsit arrébb tessékelnünk az ebet, hiszen a vendégek gratulációit kellett fogadja a pár, de az egész násznép el volt varázsolva a kutyustól” – mesélte el a pár esküvőszervezője, Huandra.

„Az esküvő után a pár első kérése az volt, hogy minél hamarabb örökbe fogadhassák a kutyus, mert elmondásaik szerint, nem tudták kiverni a fejükből az aranyos ebet” – tette hozzá Huandra, akinek ezzel a kéréssel igencsak meggyűlt a baja, hiszen a kutyus időközben eltűnt és sehol sem találták a környéken.

Szerencsére Huandra a Pra Mia Project önkénteseként is tevékenykedik. Ez egy olyan szervezet, amely magára hagyott kedvenceknek ad második esélyt az életre azzal, hogy sebeiket ellátják vagy adott esetben kikezelik őket egy-egy betegségből.

A hölgy kiposztolta az eltűnt kutya képét és csupán már néhány óra után jött a szervezettől a hír, hogy tudják, hol lehet a kutyus, mert épp a megsérült mancsait látják el.

Fotó: Caramelo de Jesus/Instagram

6 óra leforgása alatt a pár máris a kutyusnál termett és a papírmunka elvégeztével örökbe fogadták az ebet, akit Braiá Caramelo de Jesusnak neveztek el.

A párt annyira megérintette ez az egész kutyusos eset, hogy külön Instagram fiókot hoztak létre a kutyának, amelyen többnyire a mesébe illő megismerkedésükről kerül fel tartalom.

„Az állatok tulajdonképpen angyalok, akiket Isten küldött, hogy fényt és színeket hozzanak az életünkbe” – áll az egyik poszt leírásában.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet