Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Ez a két barátnő ragasztószalagokkal vonta be a falakat! Ez eredmény elképesztő lett!

Ragasztószalaggal vonta be a falat a két barátnő. A festés végeredménye neked is meghozza a kedved a felújításra

A fényképeken látható két ausztrál barátnő ragasztószalagok segítségével készít csodálatos falmintákat. A technika nagyon egyszerű, te is kipróbálhatod. Máris mondjuk, hogy mire lesz szükséged.

Azért jó, ha te fested ki a szobádat, mert így minden nap visszaköszön a munkád és ezzel pedig nő a boldogságérzeted. Ezért festésre fel, használd ki a benned rejlő kreativitást, és fejezd ki önmagad.

Hozzávalók:

  • 3 színű falfesték
  • szélesebb ragasztószalag

A módszer:

1. Először is a falakat alaposan porold le, minden szennyeződést távolíts el. Először egy alapszínnel fest ki a szobádat, majd ha ez kész, kezdődhet a ragasztószalagok használata. Alakíts ki geometriai formákat.

2. Ha ez kész, a mintázatokat fesd különböző színűre, természetes úgy, hogy legyenek harmóniába egymással, és nyerjék el a tetszésedet.

3. A ragasztószalagokon túl nem menjen át a festék, mert így elrontod az egészet.

4. Ha kész vagy, akkor csak óvatosan húzd le a ragasztószalagokat a falról és kész is a csodás műalkotás, amiről mindenki érdeklődni fog, így készülj fel kiselőadást tartani számukra.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!