KezdőlapHobbyRekordszámú kiskutyának adott életet a menhelyre került dán dog: 15 csöppség boldog...

Rekordszámú kiskutyának adott életet a menhelyre került dán dog: 15 csöppség boldog anyukája!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A Meadow nevű német dogot (más néven dán dogot) az észak-karolinai Raleigh-ban található menhely, a Perfectly Imperfect Pups fogadta be, mindössze néhány nappal azelőtt, hogy életet adott volna a kölykeinek.

Meadow nemrég 15 kiskutyának adott életet, ami rekordnak számít. A menhely közleménye szerint mind a 15 kölyök jól van és gyorsan fejlődik, és az anyjuk nagyszerűen gondoskodik róluk.

Rekordszámú kiskutyának adott életet a menhelyre került dán dog: 15 csöppség boldog anyukája!
Fotó: Perfectly Imperfect Pups

„Meadow hihetetlenül jó anyuka” – mondta a kutya ideiglenes gondozója, Shari, hozzátéve, hogy a 15. kölyök születése teljesen váratlanul érte. 14 kiskutya után azt hitte, nem kell többre számítania, és kiment a mosdóba, de mire visszatért, egy újabb kölyök jött világra.

„A Perfectly Imperfect Pups nagyon büszke az ideiglenes gondozóira. Úgy fogadnak be kutyákat, hogy nem tudják, mit hozhatnak a következő napok vagy hónapok” – mondta a szervezet alapítója és igazgatója, Nicole Kincaid.

„Egy vemhes kutyát befogadni még nagyobb kihívás, mert nem mindig tudhatjuk, mikor indul be a szülés, hány kölyök születik, és milyen komplikációk léphetnek fel. Nagyon elszomorít, hogy Meadow-nak ilyen bizonytalan múltja volt, az, hogy folyton egyik helyről a másikra került, nem jó élet egy kutyának” – tette hozzá.

Rekordszámú kiskutyának adott életet a menhelyre került dán dog: 15 csöppség boldog anyukája!
Fotó: Perfectly Imperfect Pups

„Nagyon örülünk, hogy a menhelyünkön van, ez lesz az utolsó alom, aminek életet ad, a következő otthona pedig már végleges lesz” – jelentette ki Kincaid.Bár Meadow nagyon kedves természetű kutya, 2023 februárja óta öt otthonban is megfordult, saját hibáján kívül. Ennek az életmódnak akar most véget vetni a szervezet, és a kölykeinek is biztonságos, szerető otthont keresnek.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet